Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

AEΛ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ... 0 - 0


ΑΣΦΑΙΡΗ!!!


Για ακόμη μία φορά η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, αυτό είναι η πραγματικότητα και αυτό πρέπει να αφυπνίσει τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε να αποκτήσει η ομάδα το συντομότερο έναν ή και δύο (ακόμα καλύτερα) επιθετικούς. Σήμερα το απόγευμα η ΑΕΛ έδωσε ένα φιλικό (προπόνησης) με την ομάδα του Πιερικού, οι δύο ομάδες είχαν ξαναπαίξει πριν λίγες μέρες στην Κατερίνη και η ΑΕΛ είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-0. Στο σημερινό παιχνίδι το σκορ έμεινε στο 0-0.

Ανούσια υπεροχή στο Α΄μέρος για την ΑΕΛ...

Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο 15΄ο Αλεξάνδρου είχε δοκάρι, στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 32΄ο Φωτάκης έχασε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ είχε το πάνω χέρι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν παραταγμένος με μαζική άμυνα και δεν μπορούσες εύκολα να διασπάσεις την ομάδα του Πιερικού. Το θέμα είναι πως ομάδες σαν τον Λεβαδειακό, την Βέροια και την Τρίπολη φέτος θα έρχονται στο Αλκαζαρ και θα παίζουν με αυτό τον τρόπο...

Ούτε από τα έντεκα μέτρα!

Στην επανάληψη είχαμε αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Η μεγαλύτερη στιγμή για την ΑΕΛ ήταν στο 60΄όταν ο Φωτάκης ανατράπηκε από τον Δερμιτζόγλου, ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Δικόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ... Ο Κλέιτον όμως έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και το 0-0 παρέμεινε...Πάντως η ΑΕΛ στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησε να σημειώσει κάποιο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα...

Ξεχώρισαν

Ο Στέλιος Βενετίδης αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα και ήταν από τους καλύτερους του αγώνα, έδειξε πως ο τεχνικός Γιώργος Δώνης μπορεί να τον υπολογίζει από την δεύτερη αγωνιστική με την Βέροια μιας και είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης δραστήριος ήταν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στην μεσαία γραμμή, αυτός όμως που δεν έχανε με τίποτα την μπάλα από τα πόδια του ήταν ο Μαρσέλο Σαρμιέντο και έδειξε πως θα βοηθήσει τα μέγιστα φέτος την ομάδα. Θετικότατος ήταν και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Γκαλίτσιου και τα πήγε περίφημα.

Απογοήτευσαν

Ο βραζιλιάνος Σίλβα Κλέιτον για ακόμα ένα ματς δεν ήταν καλός και ο προπονητής του θα περιμένει πολύ περισσότερα μιας και δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα ξαφνικά. Του δόθηκε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά βρήκε το δοκάρι από τα έντεκα μέτρα.

Πηγή: aelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: