Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ...


Αφιέρωμα του sportime.gr στην αγαπημένη μας ομάδα. Αναλυτικά:

Μέχρι και πέρυσι, στην ΑΕΛ ήθελαν την κατάκτηση του κυπέλλου, ήθελαν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά δεν ένιωθαν και ότι ήταν υποχρεωμένοι να τα πετύχουν αυτά. Τα πέτυχαν, όμως. Ετσι, φέτος η χρονιά αναμένεται πιο δύσκολη για όλους, καθώς οι οπαδοί έχουν απαιτήσεις. αλλαγές στο ρόστερ υπήρξαν και μάλιστα σημαντικές, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα που θα είναι πιο έμπειρη και πιο δυνατή από ό,τι τα προηγούμενα δύο χρόνια.


Καλοκαιρινές διακοπές: Οι προπονήσεις της ΑΕΛ σταμάτησαν μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, στα μέσα Μαΐου, για να ξαναρχίσουν στις αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 4 του μήνα, με το παρών στις εγκαταστάσεις των Δένδρων να δίνουν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας. Το κλίμα, άλλωστε, στις τάξεις της κυπελλούχου Ελλάδας είναι πανηγυρικό, επειδή αποκαλείται πλέον... κυπελλούχος Ελλάδας. Η "βυσσινί θύελλα" επανέρχεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο κύπελλο UEFA, ενώ ο στόχος για φέτος είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Μεταγρα…βούτι: Σημαντικές αλλαγές έγιναν στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση φρόντισε να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές από τις οποίες περιμένουν πολλά στον κάμπο.

Πάρα Φακούνδο Μανουέλ Κάρλος: Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, με την ελπίδα ότι θα δώσει, επιτέλους, λύσεις στο σκοράρισμα. Τα στοιχεία του Πάρα είναι καλά, οι περγαμηνές του επίσης καθώς ήταν διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Αργεντινής και ο Γιώργος Δώνης ελπίζει ότι θα προσφέρει αυτά που περιμένουν όλοι στην ομάδα.

Ηλίας Κώτσιος: Υπέγραψε στην ομάδα της γενέτειρας του, όντας πιο έμπειρος από ποτέ. Στην ΑΕΛ πιστεύουν ότι θα είναι ο αμυντικός που χρειάζονται για να αποτελέσει ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Νίκο Νταμπίζα και κουβαλώντας τις εμπειρίες του από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να αποδειχθεί αυτό ακριβώς που έψαχναν οι υπεύθυνοι των Θεσσαλών.

Ηλίας Κυριακίδης: Η μεταγραφή του αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΛ, καθώς δεν είναι σύνηθες φαινόμενο το να αποκτάει με κανονική μεταγραφή μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΛ νεαρό παίκτη από τους μεγάλους της Αθήνας. Αυτό που περιμένει ο Δώνης από τον Κυριακίδη είναι να δώσει δύναμη στο χώρο του κέντρου και να συνεισφέρει στο να είναι άψογη η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ στη μεσαία γραμμή.

Μαρσέλο Σαρμιέντο: Ο 28χρονος Αργεντίνος μέσος πείστηκε να αποχωρήσει από τη Σαουθάμπτον για να υπογράψει συμβόλαιο με την κυπελλούχο Ελλάδας. Ο ρόλος που θα αναλάβει είναι αυτός του κουμανταδόρου στο χώρο του κέντρου. Θα είναι αυτός που θα καλείται να δημιουργήσει το παιχνίδι της ΑΕΛ και να τροφοδοτήσει σωστά τους επιθετικούς. Αν τα καταφέρει, η "βυσσινί θύελλα" θα είναι φέτος σε θέση να προσφέρει καλύτερο θέαμα στους οπαδούς της.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ απέκτησε και τους πιτσιρικάδες και διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες, Ανδρέα Λαμπρόπουλο, Αλέξανδρο Βεργώνη και Μιχάλη Μπουκουβάλα, καθώς και τον 22χρονο Αργεντίνο μέσο Βάλτερ Ματίας Ιγκλέσιας και τον Ισπανό επιθετικό Τόνι Μουνιόθ.

Τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλία: Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που έφυγαν φέτος το καλοκαίρι από την ΑΕΛ, για διάφορους λόγους.

Ανρί Αντσουέ: Ηταν ο ήρωας του περσινού τελικού του κυπέλλου, με το νικητήριο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η είδηση, όμως, ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, αποτέλεσε και την... ταφόπλακα στη θητεία του στη "βυσσινί θύελλα".

Φελίπε Ντα Κόστα: Η μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο σκόρπισε ενθουσιασμό, αλλά γρήγορα ήρθε και η απογοήτευση. Ο Ντα Κόστα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δώνη και έτσι, μάλλον φυσιολογικά, αποχώρησε.

Στάθης Αλωνεύτης: Η απώλεια του αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την κυπελλούχο Ελλάδας. Ο καλύτερος παίκτης και ηγέτης της ομάδας την περασμένη σεζόν, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση από τη γερμανική Κότμπους και θα δοκιμάσει την τύχη του στη bundesliga, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην ΑΕΛ, τόσο στα άκρα όσο και στην επίθεση.

Κριστιάν Μπασιλά: Μία ακόμη πολύ μεγάλη απώλεια για την Λάρισα. Ο πανήψυλος μέσος που εντυπωσίασε πέρυσι με την σταθερότητα του, ακολούθησε τον Αλωνεύτη στην Κότμπους, έχοντας κι αυτός τη συγκατάθεση της διοίκησης. Με την φυγή του Μπασιλά, η ΑΕΛ έχασε πολλή από τη δύναμη της στη μεσαία γραμμή, αλλά και έναν παίκτη που μπορούσε και να σκοράρει, καθώς ήταν πάντα στη σωστή θέση στην αντίπαλη εστία, στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων.

Αγγελος Διγκόζης: Η αποχώρηση του προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Διγκόζης ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Κάποια στιγμή έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά τελικά ήρθε ο χωρισμός... Στη "βυσσινί θύελλα" κάνουν λόγο για ανανέωση, αλλά η αλήθεια είναι ο Διγκόζης ήταν από τα βασικά "εργαλεία" της ομάδας και πέρυσι, καθώς έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικά και δημιουργικά, με το συνεχές τρέξιμο του.

Αλέξης Γαβριλόπουλος: Δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι και οι οπαδοί της ΑΕΛ από τον ίδιο. Στάθηκε εξαιρετικά άτυχος με τους τραυματισμούς, αλλά ακόμη κι όταν ήταν υγιής, δεν είχε την πρόοδο που περίμεναν όλοι, από την μέρα που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό. Ο Γαβριλόπουλος δεν έδωσε στην ΑΕΛ τα γκολ που θα έπρεπε, ενώ και η γενικότερη απόδοση του δεν ήταν τέτοια ώστε να δικαιολογεί την παρουσία του στην ομάδα.

Από την ΑΕΛ αποχώρησαν και οι Ζήσης Ζιάγκας και Στέφανος Σκέντος.

Η επιτυχία του καλοκαιριού: Οπως τονίζουν συνεχώς και οι άνθρωποι της ΑΕΛ στις δηλώσεις τους, η μεταγραφή που θεωρούν ως την μεγαλύτερη επιτυχία τους φέτος, είναι αυτή του Ηλία Κυριακίδη. Ο 22χρονος μέσος της ΑΕΚ δεν έπεισε, πέρυσι, τον Λορένσο Σέρα Φερέρ και οι Θεσσαλοί κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και να τον κάνουν δικό τους, δίνοντας και ένα σεβαστό ποσό στους κιτρινόμαυρους.

Το αντηλιακό, το… μαγιό και το… κρις κραφτ

Αντηλιακό: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ θα είναι και φέτος ο Κοτσόλης, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Βενετίδη, Γκαλίτσιο, Νταμπίζα και Κώτσιο.

Μαγιό: Στη μεσαία γραμμή το προβάδισμα, θεωρητικά πάντα, έχουν οι Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Φωτάκης και Αλεξάνδρου.

Κρις κραφτ: Στο χώρο της επίθεσης οι επικρατέστεροι για να ξεκινάνε ως βασικοί είναι οι Πάρα και Κόζλεϊ.

Καλοκαιρινοί… έρωτες: Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ δεν ενεπλάκη σε μεταγραφικά σήριαλ φέτος το καλοκαίρι. Ο μεγαλύτερος... έρωτας των Θεσσαλών ήταν ο Ιμπραχίμα Μπαγιόκο, ενώ δυνατά έπαιξε και το όνομα του Βίκτορ Αγκάλι, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, όπου είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα και της Σάλκε.

Στις… ξαπλώστρες: Ο κόσμος της ΑΕΛ πέρασε ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και την εξασφάλιση της συμμετοχής στο κύπελλο UEFA. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και ότι όλα είναι καλά. Οι αποχωρήσεις των Αλωνεύτη, Μπασιλά και Διγκόζη θορύβησαν τους φίλους της "βυσσινί θύελλας", οι οποίοι θα σταθούν και φέτος, όπως πάντα, στο πλευρό της ομάδας, αλλά έχουν υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που θέλουν είναι η είσοδος στους ομίλους του κυπέλλου UEFA καθώς και η έξοδος στην Ευρώπη, για την επόμενη σεζόν, μέσω του πρωταθλήματος. Οσο για τα διαρκείας που πωλήθηκαν, δεν έφτασαν στις 3.000.

O… ξενοδόχος: Ο Γιώργος Δώνης θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ για τέταρτη σερί χρονιά. Απολύτως επιτυχημένος μέχρι τώρα, οδηγώντας την ομάδα και σε κατάκτηση εγχώριου τίτλου, ο Δώνης ουσιαστικά ξέρει ότι και φέτος θα αμφισβητηθεί κάποια στιγμή, αν τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα καλά. Πολλές φορές, άλλωστε, έχει αναφερθεί σε αυτό το θέμα. Με τη συμμετοχή της ΑΕΛ φέτος και στην Ευρώπη, αλλά και μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και ο Δώνης ξέρει ότι μπροστά του είναι μια δύσκολη σεζόν. Αν καταφέρει να παρουσιάσει από την πρώτη αγωνιστική μια συμπαγής ομάδα μέσα στο γήπεδο, που θα μπορεί να προσφέρει και ωραίο θέαμα, όλα θα γίνουν πιο εύκολα για τη συνέχεια.


LATEST NEWS FROM TRIPOLITSA

... Συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη, η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τρίπολη με τον Πάουλο Κάμπος να αφιερώνει πολύ ώρα στην τακτική της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση. Όλοι οι φίλαθλοι του Αστέρα μετράνε αντίστροφα για την πρώτη και ιστορική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο την Κυπελλούχο Ελλάδας Λάρισα. Τα εισιτήρια του ιστορικού αγώνα παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, αφού οι φίλαθλοι από την Αρκαδία και τους όμορους νομούς δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους και το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες την Κυριακή.

... Στον αγώνα της πρεμιέρας, θα μοιραστεί στους φιλάθλους ο ειδικός αναμνηστικός συλλεκτικός φάκελος που θα έχει ως θέμα τον πρώτο αγώνα του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ SPORTIME.GR ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


Το sportime.gr έφτιαξε ένα αφιέρωμα για όλους τους προέδρους της SuperLeague. Ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγραψε και για το δικό μας Πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη.

Αναλυτικά:

.... "
Αν υπήρχε και στην Ελλάδα όρος αντίστοιχος με το «αμερικάνικο όνειρο», ο Κώστας Πηλαδάκης θα αποτελούσε την απόλυτη ενσάρκωσή του. Ξεκινώντας από ένα βίντεο κλαμπ και χάρη στο επιχειρηματικό του δαιμόνιο έχει καταφέρει στα 40 (γεννήθηκε στις 17/8/1966, χθες δηλαδή είχε γενέθλια) να θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες της χώρας και παράλληλα από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς προέδρους. Για την ακρίβεια το αφεντικό της Λάρισας είναι η επιτομή του καινούργιου μοντέλου παράγοντα που δείχνει σταδιακά να επικρατεί και στην Ελλάδα, βάζοντας στην άκρη τους κλασικούς προέδρους-λεφτάδες (επιτέλους…).

... Με καινούργιες ιδέες για το άθλημα (ήταν π.χ. από τους εμπνευστές των πλέι-οφ στο πρωτάθλημα), απέχθεια για τις παλιές και αμφισβητήσιμες πρακτικές και ήδη έναν τίτλο στο ενεργητικό του, ο Πηλαδάκης πιστώνεται την επάνοδο της ΑΕΛ στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και μεγάλο μέρος από τη δημιουργία της Superleague (κάποιοι βέβαια θα έλεγαν ότι αυτό το τελευταίο δεν το «πιστώνεται», το χρεώνεται…). Υπερδραστήριος και φιλόδοξος έχει ήδη στα σκαριά το καινούργιο γήπεδο της Λάρισας και συνεχίζει να δουλεύει εντατικά, καθώς τα επιχειρηματικά και αθλητικά του σχέδια δεν σταματούν ποτέ. Και μέσα σε όλα αυτά βρίσκει χρόνο για τα τρία του παιδιά, ένα από τον πρώτο γάμο του και δύο από τη νυν σύζυγό του, ηθοποιό Ντορέτα Παπαδημητρίου (φέτος έπαιξε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στην ταινία «Alter Ego»), αλλά και για να πίνει πού και πού το ουίσκι του σε όποιο μαγαζί εμφανίζεται ο φίλος και κουμπάρος του Αντώνης Ρέμος.

... Η σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με τον αθλητισμό ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Επαιζε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και μάλιστα είχε πάρει υποτροφία για να σπουδάσει φυσική αγωγή στις ΗΠΑ. Επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και να ανοίξει βίντεο κλαμπ στη Φιλοθέη το 1986, δηλαδή τη χρυσή εποχή του βίντεο. Μερικά χρόνια αργότερα ίδρυσε την αεροπορική εταιρεία SEEA (South East European Airways), η οποία το 1992 έγινε θυγατρική της Virgin Atlantic στην Ελλάδα. Αυτή ήταν ουσιαστικά η αφετηρία της επαγγελματικής ανόδου του Πηλαδάκη, που σήμερα τον έχει φέρει σε θέση προέδρου, διευθύνοντα συμβούλου και βασικού μετόχου της εταιρείας Vivere Entertainment (μεταξύ άλλων έχει τα Virgin Megastores και το καζίνο Ξάνθης).

... Παρότι -ως επιλογή ζωής- προτίμησε τον επιχειρηματικό στίβο, το μυαλό του δεν έφυγε ποτέ μακριά από τον αθλητικό. Οταν του δόθηκε η ευκαιρία μπήκε στα διοικητικά του μπασκετικού Ηλυσιακού και από το 2000 ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς ο σύλλογος από το Περιφερειακό έφτασε στη Β’ Εθνική. Και κάπου εκεί προέκυψε η ΑΕΛ.

... «Εβλεπα τον κόσμο της Λάρισας, ακόμη και στη Γ’ Εθνική και είχα εντυπωσιαστεί. Ομάδες σαν τον Ηλυσιακό δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ενώ η ΑΕΛ με την ώθηση που τις δίνουν οι οπαδοί της μπορεί να φτάσει ψηλά», είχε δηλώσει το 2004, δικαιολογώντας την απόφασή του να αφήσει τα Ηλύσια (χαρίζοντας μάλιστα τις μετοχές του) και να ανηφορίσει προς το θεσσαλικό κάμπο.

... Μαζί με τον Πηλαδάκη στη Λάρισα μετακόμισαν και ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Λυράκη, προπονητής και γενικός διευθυντής στον Ηλυσιακό, προπονητής και γενικός διευθυντής και στους «βυσσινί». Στα χρόνια που ακολούθησαν η τριπλέτα πέρασε και περιόδους αμφισβήτησης. Ειδικά ο Γιώργος Δώνης την τελευταία σεζόν άκουσε τα εξ αμάξης από την εξέδρα. Παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, πάντως, ο Πηλαδάκης έδειξε ότι παραμένει πιστός στους συνεργάτες του. Οι επιτυχίες άλλωστε τον δικαιώνουν. Άνοδος στην Α’ Εθνική την πρώτη χρονιά, έξοδος στον Ιντερτότο τη δεύτερη και κυρίως κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος φέτος.
Ως άνθρωπος που σκέφτεται το αύριο περισσότερο από το σήμερα ο Πηλαδάκης μετά το νικηφόρο τελικό επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό δεν δίστασε να δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά θα γίνω ευτυχισμένος αν κάποια στιγμή δω τη Λάρισα στο δικό της γήπεδο». Το σχέδιο και για αυτό είναι έτοιμο και δρομολογημένο. Αρα η ευτυχία δεν θα αργήσει για τον πρόεδρο της ΑΕΛ, έστω και αν ο ίδιος παραδέχεται ότι η γραφειοκρατία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα τον έχει εξαντλήσει…

... Πεισματάρης κα με ξεκάθαρη αίσθηση στόχευσης, δεν τα παρατάει στα δύσκολα και δεν φοβάται εύκολα. Ούτε καν την οργή του πλήθους. Οταν οι οπαδοί της Λάρισας παρεκτρέπονται δεν διστάζει να βάλει τον εαυτό του μπροστά για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το έκανε για να προστατέψει το γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη και κατά δήλωσή του, αν υπάρξει ανάγκη θα το ξανακάνει με οποιοδήποτε κόστος: «Αν χρειαστεί να φάω ξύλο για να προστατεύσω κάποιον θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνω. Σε θέματα ηθικής τάξης είμαι απόλυτος».

... Απόλυτος παραμένει και ως προς τη χρησιμότητα της Superleague, στην οποία είναι πλέον αντιπρόεδρος: «Ο τίτλος είναι διαδικαστικός. Κάνουμε συλλογική δουλειά και όλοι μαζί θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου», λέει και δείχνει να το εννοεί. Με δεδομένο λοιπόν πως ό,τι θέλει ο Κώστας Πηλαδάκης συνήθως το καταφέρνει, η διοργανώτρια αρχή (έστω κι αν προς το παρόν απέχει πολύ από το να είναι ό,τι ονειρεύτηκαν οι εμπνευστές της) δικαιούται να αισιοδοξεί…

Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ;;;

...... Σύμφωνα με δημοσίευμα στο aelnews.gr αναφέρεται ότι υπάρχει διαρκής επαφή του προέδρου της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή. Παραθέτουμε αναλυτικά την είδηση:

"Από την αρχή του καλοκαιριού το όνομα του Γιαννάκη Οκκά έχει ακουστεί έντονα για την ΑΕΛ. Ο παίκτης είναι ελεύθερος εδώ και λίγους μήνες και ψάχνει να βρει κάποια ομάδα… Ο κύπριος προσπαθεί να βρει ότι το καλύτερο μιας και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.Είχε αρκετές προτάσεις με καλές αποδοχές αλλά δεν τον κάλυπταν οι ομάδες…Ο Γιώργος Δώνης έχει δηλώσει πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από αυτούς που τον ενδιαφέρουν απλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα… από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρει ότι υπάρχει διαρκής επαφή του προέδρου της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Η ουσία είναι πως μέσα σε λίγες μέρες θα έχουμε τα νεότερα για το συγκεκριμένο θέμα αφού ο χρόνος έχει στενέψει ασφυκτικά για την ομάδα.."

EINAI AΥΤΟΣ;;;


...... Για την απόκτηση του Αμπντελαζίζ Αχανχούφ ενδιαφέρεται η Λάρισα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker». Ο 29χρονος Μαροκινός διεθνής επιθετικός (6 συμμετοχές), κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, δεν υπολογίζεται από την Αρμίνια Μπίλεφελντ και η ομάδα του είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

...... Ο Αχανχούφ, γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 1978 (ύψος 1,84μ.), αγωνίζεται από πέρυσι στην ομάδα του Μπίλεφελντ, με την οποία είχε 6 συμμετοχές και 2 γκολ στην Bundesliga (αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών), ωστόσο φέτος δεν έχει παίξει καθόλου. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ουντερχάχινγκ, Χάνσα Ροστόκ, Μάιντς, Δυναμό Δρέσδης και Ντούισμπουργκ.

Για πληροφορίες ανατρέξατε στην προσωπική ιστοσελίδα του παίκτη:

www.ahanfouf.de


Abdelaziz Ahanfouf
Personal information
Full name Abdelaziz Ahanfouf
Date of birth January 14, 1978 (1978-01-14) (age 29)
Place of birth Flörsheim, Germany
Height 1.84 m (6 ft +12 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Arminia Bielefeld
Number 15
Youth clubs
? Eintracht Rüsselsheim
VfB Ginsheim
Kickers Offenbach
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
1997-99
1999-2000
2001
2002
2002-03
2003-06
2006-2007
SpVgg Unterhaching
Hansa Rostock
SpVgg Unterhaching
1. FSV Mainz 05
Dynamo Dresden
MSV Duisburg
Arminia Bielefeld
45 (11)
17 (0)
17 (1)
04 (0)
14 (5)
89 (40)
06 (2)

ΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΟΘ: ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ...


...... Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Τόνι Μουνιόθ. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος συμμετείχε μέχρι πρότινος στις εκδηλώσεις της ομάδας μας ως υπό δοκιμήν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
...... Γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1982 στο Μανακόρ της Μαγιόρκα, ο Αντόνιο Μουνιόθ Λομπάρτ, πέρασε από τις ακαδημίες της Βαλένθια και της Μαγιόρκα για να γίνει επαγγελματίας στη μεγάλη ομάδα της γενέτειράς του. Εκεί έπαιξε επτά σεζόν με διακοπή μιας περιόδου, όταν δόθηκε δανεικός στη Λονγκρονιές στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Στη Μαγιόρκα αγωνιζόταν κυρίως στη δεύτερη ομάδα μέχρι την άφιξη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος εκτίμησε τις ικανότητές τους και του άνοιξε την πόρτα της πρώτης ομάδας. Τη σεζόν 2005-06 ο Μουνιόθ έκανε τρεις συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το περασμένο καλοκαίρι όλα έδειχναν ότι θα κέρδιζε μόνιμη θέση στο ρόστερ της Μαγιόρκα Α. Όμως, η αποχώρηση του Κούπερ από την τεχνική ηγεσία και ένας τραυματισμός στο πέλμα του δεξιού ποδιού, που τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν ένα εξάμηνο, έγιναν αιτία να χάσει την ευκαιρία. Επέστρεψε στη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα, με την οποία στην 3η κατηγορία της Ισπανίας σημείωσε συνολικά 27 γκολ, εκ των οποίων 17 στο πρωτάθλημα και 10 στο Κύπελλο.

...... Στις αρχές Ιουλίου ήρθε στη Λάρισα για να δοκιμαστεί. Ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΛ στα δύο βασικά στάδια της προετοιμασίας της (σε Καρπενήσι και Μπολζάνο), έλαβε μέρος σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Γιώργος Δώνης, εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

...... Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχιστεί μέχρι την προσεχή Πέμπτη 30 Αυγούστου από τα γραφεία της ΠΑΕ (οδός Ερυθρού Σταυρού 1-3). Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα εκδίδονται ονομαστικά εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2007-08. Οι μέρες και ώρες λειτουργίες των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

...... Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον τόπο παραλαβής των καρτών διαρκείας από τους κατόχους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΧΑΝΕΤΑΙ Ο AGALI...

Σύμφωνα με το επίσημο site της Χάνσα Ροστόκ ο Βίκτορ Αγκάλι μεχρι την Παρασκευή θα προπονείται με την ομάδα κι αφού περάσει τις τριήμερες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ροστόκ.
Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν ο νιγηριανός επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους μεταγραφικούς στόχους των "βυσσσινί", οι οποίοι πλέον στρέφουν τα βλέμματά τους σε άλλους ποδοσφαιριστές, μιας και τα χρονικά περιθώρια για την εξεύρεση ενός ικανού επιθετικού έχουν στενέψει επικίνδυνα
Οι γερμανόφωνοι φίλοι μας μπορούν να διαβάσουν και τα παρακάτω σημερινά λινκς από την επίσημη ιστοσελίδα της Hansa Rostock:



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;


Δείτε τα σημερινα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με ένα κλικ:

ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11:00 ΕUROSPORT: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 Γκάνα - Γερμανία(Ζ)
14:00 EUROSPORT 2: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 Τρινιντάντ/Τομπάγκο - Κολομβία (Ζ)

ΣΠΟΡ+

06:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ: ΧΑΡΤΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Ε)
08:00 ΚΑΜΙΚΑΖΙ
10:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ (Ε)
12:00 AIR TIME
13:00 ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
13:30 NBA ACTION
14:00 ΑΡΣΕΝΑΛ TV
16:00 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
18:10 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
19:00 WRC
20:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ (Ε)
22:00 ROLAND GARROS (Ε)
00:05 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20
00:15 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Ε)
02:00 ΙΠΠΑΣΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007
04:00 ΣΑΛΚΕ - ΜΠΑΓΕΡΝ Λιγκ Καπ (Ε)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

19:00 ΕΤ3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

23/8/2004 Η 22χρονη Αθανασία Τσουμελέκα, από την Πρέβεζα, κατακτά απρόσμενα το χρυσό με 1:29.12 στα 20.000 βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είναι το πέμπτο χρυσό για την Ελλάδα στο στίβο στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ το απόγευμα η Χρυσοπηγή Δεβετζή με 15.25 κατακτά το αργυρό στο τριπλούν

23/8/1999 Η Αναστασία Κελεσίδου κατακτά το αργυρό μετάλλιο στη δισκοβολία με 66.05 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Σεβίλλη. Πρώτη αναδεικνύεται η Γερμανίδα Franka Dietzsch με 68.14 και τρίτη η Ρουμάνα Nicoleta Grasu με 65.35

23/8/1998 Ολοκληρώνεται το 17ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη το οποίο ξεκίνησε στις 18/8. Η Όλγα Βασδέκη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στο τριπλούν με 14.55 (20/8), ενώ η Κατερίνα Θάνου με 10.87 και ο Χάρης Παπαδιάς με 10.17 παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα (19/8)

23/8/1990 Πεθαίνει ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια σε ηλικία 81 ετών ο Όττο Σίμιτσεκ, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

23/8/1987 Ο Νίκος Αναστόπουλος δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα με την Αβελίνο στην Ιταλία εναντίον της Σαμπενεντετέζ, σκοράρει δύο γκολ και η ομάδα του κερδίζει 3-0

23/8/1986 Ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Μαδρίτη που άρχισε στις 13/8. Η Έλλη Ρουσσάκη τερματίζει έκτη στα 200μ πεταλούδα με 2:14.29, ενώ ο Χρήστος Παπανικολάου προκρίνεται σε τέσσερις μικρούς τελικούς με καλύτερη διάκριση αυτή της δέκατης θέσης στα 200μ μικτής ατομικής με 2:06.18

23/8/1985 O Μαροκινός Said Aouita κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στα 1500μ με 3.29.46 στο Βερολίνο

23/8/1946 Ξεκινά το 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητισμού (ΕΠΑ) στο Όσλο, το πρώτο μεταπολεμικό πρωτάθλημα (οι αγώνες του 1942 δεν έγιναν λόγω πολέμου)