Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: "ΑΦΙΕΡΩΜΑ"


Έτος ιδρύσεως: 1928
Χρώματα: Βυσσινί-Λευκό
Γήπεδο: Ε.Α.Κ. Νεάπολης
Χωρητικότητα: 3.995
URL: www.aelbc.gr

Οι τροποποιήσεις στο διοικητικό σχήμα δεν άλλαξαν ουσιαστικά το παραμικρό στο τμήμα. Οι στόχοι της ΑΕΛ για εφέτος τουλάχιστον παραμένουν αναλλοίωτοι: εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και... βλέπουμε μετά για κάτι παραπάνω. Ο Κώστας Πιλαφίδης γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει ένα ανάλογο έργο και το παρελθόν συνηγορεί ότι τα καταφέρνει πολύ καλά.

Ο ίδιος κρατά μικρό καλάθι και επιμένει πως καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο. Δεν έχει άδικο, μια και άπαντες κρίνονται από τα αποτελέσματα. Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε πως θα εμφανιστεί η θεσσαλική ομάδα που απέκτησε εντελώς νέο... look. Νέοι ξένοι, νέοι κοινοτικοί, νέοι Έλληνες.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ

Η αποστολή: Να μένει όσο γίνεται πιο μακριά από το γκρεμό, να μην πλησιάζει τη φωτιά, να μην πρέπει να πηδήξει από αεροπλάνο χωρίς αερόστατο, να μην τον πάρει ο ποταμός και τον ξεβράσει πουθενά... πιο κάτω. Γενικότερα, ό,τι πρέπει να κάνει ένας Τζέιμς Μποντ. Κι ας είναι κι απ’ τη Λάρισα.

Ο 007 εναντίον... του χαμηλού budget και των λίγων gadgets. Το ρόστερ δεν χαρακτηρίζεται από το χρήμα, ούτε από υπερσύγχρονα όπλα, αλλά βασίζεται σε δοκιμασμένες συνταγές και νέες ιδέες που οι βυσσινί ευελπιστούν να τους βγουν σωστές. Τουλάχιστον ο κ. Νίκος Παπανικολόπουλος είναι πάλι εδώ. Ταγμένος.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο Μπιλ Κις. Ο προκάτοχος του ρόλου, τα πήγε εξαιρετικά. Ο Άρθουρ Λι ήταν ο δεύτερος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος και τώρα ο Κις καλείται να τον αντικαταστήσει. Έχει την εμπειρία και τις περγαμηνές για να το κάνει, αλλά ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί. Πρέπει να βιαστεί. Το έργο άρχισε.

Σκηνοθέτης: Ο χρυσοδάκτυλος (περί ου... ο τίτλος) Κώστας Πιλαφίδης. Την προηγούμενη φορά που κάθισε στην ίδια καρέκλα, κατάφερε να σώσει την παρτίδα. Αυτό σημαίνει, ότι ξέρει τα μυστικά της επιτυχίας. Μένει να τα κάνει και πράξη.

ΗΡΘΑΝ: Αγγελακόπουλος, Καραβανάς, Κις, Κλιμαβίτσιους, Κολώκας, Κυριακόπουλος, Παπανικολάου, Σόσκιτς, Τιγκ, Τσέρανιτς.

ΕΦΥΓΑΝ: Λι, Μπόλιτς, Μπράουν, Νάγκις, Παυλίδης, Ρομέρο, Ταμίρ

ΜΠΑΤΖΕΤ: 750.000 ευρώ με υψηλότερο συμβόλαιο Κλιμαβίτσιους (120.000)


ΡΟΣΤΕΡ

4. Κυριακόπουλος Γιάννης
5. Keys Billy
6. Παπανικολόπουλος Νίκος
7. Παπαχρήστος Γιάννης
8. Τραϊανός Αναστάσιος
9. Teague David
10. Παπανικολάου Χρήστος
11. Κολώκας Μάρκος
12. Klimavicius Tadas
13. Καραβανάς Παναγιώτης
14. Soskic Mladen
15. Ceranic Dragan
19. Αγγελακόπουλος Βασίλης


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Σάββατο 20 Οκτωβρίου
17:00 Αιγάλεω - ΑΕΚ
17:00 Ολύμπια Λάρισας - ΑΕΛ (ΕΤ1)
17:00 Κολοσσός Ρόδου - Πανιώνιος

Κυριακή 21 Οκτωβρίου
16:30 Ολυμπιάδα Πατρών - Άρης (ΕΤ1)
17:00 Μαρούσι - Πανελλήνιος (Supersport)
18:30 Παναθηναϊκός - ΑΓΟΡ (ΣΠΟΡ+)
21:15 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (ΣΚΑΪ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: