Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Κόντρα «αιωνίων» ανέδειξε η κλήρωση της 5ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/12) στα γραφεία της ΕΠΟ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι στις 9 Ιανουαρίου -ή στις 16 Ιανουαρίου- στο Καραϊσκάκη με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα νοκ άουτ! Μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει ρεβάνς, η οποία και θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο (23 Ιανουάριου ή 13 Φεβρουαρίου).

Από `κει και πέρα, το δύσκολο «εμπόδιο» της Ξάνθης καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την ακριτική ομάδα στα «Πηγάδια». Ενδιαφέροντα ζευγάρια ανέδειξε η κληρωτίδα όπως το Ηρακλής-Πανιώνιος και το Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Αρης που φιλοξενείται στην Κατερίνη από τον Εθνικό.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τους «16» του Κυπέλλου:


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ξάνθη-ΑΕΚ
Θρασύβουλος-Πρέβεζα
Εθνικός Κατερίνης-Αρης
Ηρακλής-Πανιώνιος
Απόλλωνας Καλαμαριάς-
ΑΕΛ
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ

* Στην 5η φάση της διοργάνωσης οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στις έδρες των συλλόγων που έχουν κληρωθεί ως γηπεδούχοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, διεξάγεται δεύτερος αγώνας στην έδρα του συλλόγου, που ήταν φιλοξενούμενος στον πρώτο.

Εφόσον και στον δεύτερο αγώνα υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, τότε διεξάγεται ημίωρη παράταση. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας και στον επιπλέον χρόνο, διεξάγεται η διαδικασία των πέναλτι. Σημειώνεται ότι στις αναμετρήσεις αυτέςδεν υπολογίζονται ως διπλά τα εκτός έδρας γκολ.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν οριστεί για τις 9/1/2008 και 16/1/2008. Εάν χρειαστούν δεύτεροι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 23/1/2008 και στις 13/2/2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: