Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΛΤΣΗΣ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Λάρισα, ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης βλέπει κάποιους εκ των τραυματιών να επανέρχονται. Στις προπονήσεις επέστρεψε την Τρίτη ο Γιώργο Κόλτσης ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται τις επόμενες δύο ημέρες να συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας κανονικά. Ο Γιάννης Στάθης υπέστη κάκωση κνημιαίου κυρτώματος αριστερά και θα συνεχίσει να μη συμμετέχει στις προπονήσεις κάνοντας θεραπείες κι ατομικό πρόγραμμα τουλάχιστον για δύο ακόμη μέρες.

Ο Kόφι Αμπονσά έχει υποστεί πρώτου βαθμού μυική κάκωση οπισθίων μηριαίων αριστερά, που επιβεβαιώθηκε και υπερηχογραφικά. Ξεκίνησε φυσικοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα με αερόβιο τρέξιμο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δύο μέρες με σκοπό να κριθεί η συμμετοχή του σε πλήρεις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο Γιώργος Λαναρής παρουσίαζε συμπτώματα ιωγενούς λοίμωξης το προηγούμενο 48ωρο. Από αύριο θα επανέλθει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς. Ο Λούκας Φαβάλι ακολούθησε για δύο μέρες ατομικό πρόγραμμα, λόγω τραυματισμού στον αγώνα της Κυριακής, που αφορούσε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

O Γκονσάλβες Ουέλινγκτον κατά την προπόνηση της Δευτέρας, υπέστη συνδεσμική κάκωση πρώτου βαθμού της οπίσθιας έξω γωνίας του αριστερού γόνατος. Σε δύο μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Έως τότε, θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: