Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Επαληθεύτηκε η αισιοδοξία που υπήρχε στις τάξεις της Λάρισας, σχετικά με τη συμμετοχή του Νίκου Νταμπίζα στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Ο αρχηγός των «βυσσινί» συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Εκείνοι που σίγουρα δε θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ΑΕΛ στο Περιστέρι, είναι οι Στέλιος Βενετίδης και Ηλίας Κώτσιος, οι οποίοι κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν τη ρεβάνς με την Μπλάκμπερν. Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε μίνι –διπλό, το οποίο διέκοπτε συνεχώς ο Γιώργος Δώνης για να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Η προετοιμασία, εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση στα Δένδρα, στις 10:30. Έπειτα από το τέλος της, θα ανακοινωθεί η 20αδα που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

ΚΑΕ ΑΕΛ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ

Μετά την χθεσινή ξεκούραση που ήταν απαραίτητη για να πάρουν κάποιες ανάσες οι παίκτες της ΑΕΛ με το ρεπό που τους έδωσε ο Κώστας Πιλαφίδης, άπαντες επέστρεψαν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις.

Μάλιστα ο κόουτς των «βυσσινί» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για δουλειά και μαζί με το τεχνικό τημ προσπαθούν να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες διαπιστώθηκαν τόσο στα τελευταία φιλικά, όσο και στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την περασμένη Τρίτη.

Μάλιστα έχουν προγραμματιστεί ήδη και τα επόμενα δύο φιλικά παιχνίδια. Το ερχόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Ιωνικό Λαμίας στις 3 μ.μ., ενώ την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΤΣΙ ΟΓΙΟΣ

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα με τη ΑΕΛ. Πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο «έβγαλε» ο Μπότσι Όγιος στον έξω μηριαίο κόνδυλο και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη από την στιγμή που δεν προπονήθηκε σήμερα μαζί με την ομάδα.

Στο μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμοι εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου. Η επόμενη προπόνησης της ομάδας θα γίνει το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Πριν από καιρό μέσω της "the match" είχαμε επιχειρήσει μια ακτινογράφηση της φετινής ΑΕΛ και είχαμε σταθεί σε ορισμένα στοιχεία τα οποία είχαμε θεωρήσει ενδεικτικά της νέας φιλοσοφίας που διέπουν την προσπάθεια που δείχνει να ξεκινά από την φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ από αυτά ήταν τα συμβόλαια των παικτών που αποκτήθηκαν τα οποία είχαν τουλάχιστον τριετή διάρκεια, μια κίνηση που έδειχνε αναμφίβολα ότι στην ΑΕΛ θεωρούν ότι ως και τότε θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου των "βυσσινί" οι οποίοι θέλουν να μπουν μέσα σ' αυτό έχοντας φτιάξει μια ομάδα που ναι μεν θα χρειάζεται την ετήσια ενίσχυσή της, αλλά αυτή δεν θα είναι του επιπέδου των δυο τελευταίων ετών.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ σημαντικό στοιχείο ήταν αναμφίβολα οι ηλικίες των παικτών που αποκτήθηκαν, με τον μεγαλύτερο - τον Ηλία Κώτσιο - να είναι ο μόνος που ξεπερνά τα 30 χρόνια και οι υπόλοιποι είναι κάτω απ' αυτό το όριο. Μια τακτική που ενισχύει τον παραπάνω ισχυρισμό μας, για τη δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική, μιας και ο μέσος όρος της φτάνει μόλις τα 25 χρόνια.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ στοιχείο που αναδείξαμε με βάση όλα εκείνα τα στοιχεία είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ είναι η πλέον ελληνική ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχοντας στο ρόστερ της τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που μιλάνε ελληνικά, συνυπολογίζοντας φυσικά και τον Αλεξάνδρου, και τον Σίλβα αλλά και τον Κόζλεϊ. Θεωρούμε ότι αυτά τα τρία στοιχεία εκτός του ότι είναι ενδεικτικά της νάς φιλοσοφίας της ΑΕΛ θα την βοηθήσουν πολύ και σε έναν τομέα που μέχρι τώρα δείχνει να μην έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ με την πόλη της Λάρισας είναι αυτό που κατ' επανάληψη έχει αναδειχθεί ως ένα από τα αρνητικά της ΑΕΛ της τελευταίας τριετίας, ενδεχομένως γιατί δεν είναι δυνατόν να πετύχει αυτή η ομάδα σε όλους τους στόχους που έθετε κατά καιρούς. Πλέον δημιουργώντας ένα άλλο σύνολο, με παίκτες που ξέρουν ότι θα μείνουν για μια τριετία στην πόλη, όλα μπορούν ν' αλλάξουν και να γίνουν διαφορετικά.

ΉΔΗ όλη αυτή η προσπάθεια δείχνει να τυγχάνει της αναγνώρισης που της χρειάζεται, αρχικά από τους φιλάθλους της ΑΕΛ, που περιμένουν υπομονετικά και δεν ισοπεδώνουν με την πρώτη μέτρια εμφάνιση της ομάδας και στη συνέχεια απ' όλο το πανελλήνιο, με καθημερινά δημοσιεύματα ή αφιερώματα τα οποία αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τους "βυσσινί".

ΚΑΙ ΦΡΟΝΩ ότι τούτη η χρονιά θα μπορέσει να κρίνει πολλά και πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να βρουν ενωμένη τη "βυσσινί" οικογένεια για να μπορέσει αυτή να ανταπεξέλθει των μεγάλων και σημαντικών δυσκολιών.

ΝΙΚΟΣ ΑΣΠΡΟΥΔΗΣ

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ EWOOD PARK



EURO 2008: ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις διοργανώτριες Αυστρίας και Ελβετία θα βρεθεί η Ελλάδα αν και εφόσον περάσει στα τελικά του EURO 2008, όπως γνωστοποίησε σήμερα η UEFA. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στη Λουκέρνη της Ελβετίας και από αυτή θα προκύψουν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων (μία από κάθε γκρουπ).

Aπό εκεί και πέρα, η τέταρτη ομάδα των «δυνατών» θα είναι αυτή με το μεγαλύτερο βαθμολογικό συντελεστή, ο οποίος προκύπτει από το συνυπολογισμό των αποτελεσμάτων στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 και του EURO 2008. Με το ίδιο κριτήριο θα δημιουργηθούν και τα τρία γκρουπ από τις δώδεκα χώρες που θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αβαντάζ και για το Παγκοσμίο Κυπέλλο

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι στην κλήρωση για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η οποία θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου στη Νότιο Αφρική, θα προσμετρηθεί η θέση που κατέχει κάθε ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Σε αυτή τη διοργάνωση θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι των έξι ομάδων και ένας των πέντε. Οι πρώτες ομάδες των κάθε γκρουπ και η καλύτερη δεύτερη θα προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων θα δώσουν διπλούς αγώνες μπαράζ.

Όσο για την Ελλάδα το μήνα Σεπτέμβριο ήταν 15η στον κόσμο και 12η στην Ευρώπη. Kαθόλου άσχημα...

ΟΓΙΟΣ: "ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Ατρόμητου Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος στους εκπροσώπους του τύπου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τη Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ατρόμητου είπε τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι ο Ατρόμητος δουλεύει με σύγχρονα μέσα και πάντα λέω ότι η ομάδα πρέπει να συνδέεται με τον κόσμο. Ετσι όλοι μαζί θα πάμε ψηλότερα. Είμαστε άνθρωποι ερωτευμένοι με την πρόοδο, γι’ αυτό πάντα προσπαθούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να κερδίσουμε κι αυτό έχουμε βάλει στόχο με τη Λάρισα. Στην Αγγλία (σ.σ. με την Μπλάκμπερν) τη Λάρισα θα την χειροκροτήσουμε. Τώρα όμως θέλουμε να την κερδίσουμε».

Και ο Γκιγιέρμο Όγιος συνέχισε: «Θέλω να ξέρετε ότι για μένα δεν υπάρχει χρόνος για ηρεμία και ξεκούραση. Είμαστε σαν τους Κινέζους. Αν τους πιέσεις να κάνουν κάτι θα το κάνουν δυο φορές καλύτερο και θα δουλέψουν δυο φορές περισσότερο. Γι’ αυτό μη μου ζητάτε να μη δουλεύω. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής μας και όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δουλεύει το μόνο που θα κάνει στη ζωή του είναι να περπατάει. Εγώ όμως ως άνθρωπος θέλω να τρέχω με Φεράρι. Κι εννοώ όχι να οδηγώ, αλλά να τρέχω στο μυαλό και να προοδεύω έτσι».

ΔΩΝΗΣ: "ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ"

Δεν επηρεάζεται η Λάρισα από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια, εν όψει μάλιστα των εκτός έδρας αγώνων με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και με την Μπλάκμπερν στη ρεβάνς του 2-0 του Πανθεσσαλικού.

Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζει το τι έφταιξε ή ότι «κλείνει» τα μάτια του στην άσχημη εμφάνιση των παικτών του.

«Δεν επηρεαζόμαστε από μια κακή εμφάνιση. Κόντρα στον Ατρόμητο θα μπούμε να παίξουμε με το ίδιο πνεύμα, την ίδια διάθεση και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως κόντρα στη Μπλάκμπερν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του και πρόσθεσε: «Αν κόντρα στη Βέροια δείχναμε το 40% της αγωνιστικής εικόνας που είχαμε στη χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) προπόνηση, τότε θα κερδίζαμε σχετικά εύκολα. Αυτό που κρατάω και είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξουμε στο Αλκαζάρ είναι ότι ενώ ισοφαρίσαμε στο 47, λειτουργούσαμε λες και απέμεναν τρία λεπτά για να τελειώσει το ματς. Δείξαμε μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι μας, αλλά θα το αλλάξουμε όταν ξαναπαίξουμε στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό».

«Θα το ξανακάνω»

Αναφερθείς στο rotation, ήτοι την αλλαγή 3-4 προσώπων στην 11άδα με τη Βέροια, μετά το ματς με τους «ρόβερς», ο Δώνης επισήμανε ότι «είναι μια πρακτική που ακολουθείται από όλες σχεδόν τις ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνω», ενώ υποστήριξε ότι «για την ΑΕΛ η μεγαλύτερη ευκαιρία για διάκριση είναι μέσα από το πρωτάθλημα».

Οσο για το τι προτιμάει, νίκη με τον Ατρόμητο ή πρόκριση στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ήταν διπλωματικός: «Θέλω επιτυχίες και στα δύο ματς. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω, θα προτιμούσα την πρόκριση στους ομίλους. Ομως θα παίξουμε για τη νίκη στο Περιστέρι».

Ο Νταμπίζας έτρεξε μόνος του και χθες και η συμμετοχή του είναι 50%-50% εν όψει Ατρόμητου, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος στο «Ιγουντ Παρκ».

Προς 15 ευρώ τιμώνται τα εισιτήρια που παρέλαβε η ΑΕΛ για τη ρεβάνς με την Μπλάκμπερν, τα οποία διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Πηγή: goalday


ΣΤΗ ΝΕΤ TO ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΑΕΛ

Βρήκε την στέγη του ο επαναληπτικός αγώνας για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ ανάμεσα στην Μπλάκμπερν και την ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ την Πέμπτη το βράδυ με πιθανή ώρα έναρξης στις 22:00μ.μ. (ώρα Ελλάδος).


MONSTERS: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Από τους Μόνστερς έγινε γνωστό χθες πως διοργανώνεται εκδρομή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεί του συνδέσμου που βρίσκονται στη Περραιβού 8 (τηλ-φαξ: 2410 - 537117).


#: Ο σύνδεσμος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Καρακώστα. Στη μνήμη μας θα μείνει για πάντα, για το ήθος του και την ειλικρινή αγάπη για το κοινό μας πάθος με την ΑΕΛ.

ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;

Δείτε όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα μόνο μ' ένα κλικ:

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

21:50 SS7: ΝΑΝΤ - ΜΟΝΑΚΟ Γαλλικό Λιγκ Καπ: Φάση των '32' (Ζ)
23:00 SS1: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΤΙΣ Ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Ζ)

ΣΠΟΡ+

12:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ: ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ (E)
14:00 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ (E)
16:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ: ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΤ (E)
18:00 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2007 (E)
20:00 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ Eurobasket (E)
23:00 WRC
00:05 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Champions League (E)
02:00 ΤΣΕΛΣΙ - ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ Champions League (E)
04:00 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (E)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

18:30 ET3: O KOΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
21:00 SS1: CHAMPIONS ZONE
00:00 SS1:ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


27/9/2004
Επτά μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας χάνουν τη ζωή τους και πάνω από 30 τραυματίζονται όταν το τουριστικό λεωφορείο που τους μεταφέρει στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες συγκρούεται με φορτηγό στο “Πέταλο του Μαλλιακού”. Ο “ΑΘΗΝΑ 2004” ματαιώνει το καλλιτεχνικό μέρος της τελετής λήξης των 12ων Παραολυμπιακών Αγώνων

27/9/2001 Μετά από 3 χρόνια απουσίας ο Michael Jordan επιστρέφει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Washington Wizards. Οι απολαβές του για τον πρώτο χρόνο του διετούς συμβολαίου του θα δοθούν υπέρ των πληγέντων της 11ης Σεπτεμβρίου από την τρομοκρατική ενέργεια στο World Trade Center της Νέας Υόρκης

27/9/2000 Μετά από 13 χρόνια συνεχών επιτυχιών, ο Ρώσος Alexander Karelin χάνει στον τελικό των 130 κιλών της ελληνορωμαϊκής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ από τον Αμερικανό Rulon Gardner με 1-0 στα σημεία (ο δεύτερος πόντος που παραχωρεί ο Karelin σε 10 χρόνια)

27/9/2000 Ο 20χρονος Μιχάλης Μουρούτσος κατακτά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ όταν κερδίζει τον Ισπανό Gabriel Esparza με 4-2 στον τελικό των 58 κιλών του Τάε Κβον Ντο

27/9/2000 Η Αναστασία Κελεσίδου κατακτά το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ στη δισκοβολία με βολή 65.71 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα η Στέλλα Τσικούνα έρχεται πέμπτη με 64.08 και η Κατερίνα Βόγγολη ένατη με 61.57

27/9/1994 Ο Chad Hundeby διασχίζει την Μάγχη κολυμπώντας σε χρόνο ρεκόρ 7 ωρών και 17 λεπτών

27/9/1990 Τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση του Βασίλη Χατζηπαναγή εναντίον της Βαλένθια στην Ισπανία

27/9/1983 Ο Larry Bird υπογράφει 7ετές συμβόλαιο με τους Boston Celtics έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων

27/9/1936 Πενήντα κανονιοβολισμοί πέφτουν από τον Λυκαβηττό και χοροί γίνονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αφορμή την έναρξη των 7ων Βαλκανικών Αγώνων Στίβου που διεξάγονται στην Αθήνα ύστερα από άρνηση της Βουλγαρίας για τη διοργάνωσή τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Ο Χρήστος Μάντικας με 5 χρυσά (110 εμπόδια, 400 εμπόδια, 400μ, 4x100μ και 4x400μ) αναδεικνύεται σε μορφή των αγώνων που ολοκληρώνονται στις 6/10

27/9/1923 Διεξάγονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι 20οι Πανιώνιοι Αγώνες με διοργανωτή τον Πανιώνιο και συμμετέχοντες από την Πόλη και την Αίγυπτο

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ"

Το "φάντασμα" της ΑΕΛ, έδιωξε η Μπλάκμπερν που πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη, μετά από δύο σερί ήττες σε Uefa και Πρέμιερσιπ. Οι παίκτες του Μαρκ Χιούζ επικράτησαν πιο δύσκολα απ' ότι μαρτυράει το σκορ με 3-0 επί της Μπέρμιγχαμ και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης του Λιγκ Καπ.

Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ 3-0

Μπέντλι 66’, Ντερμπισάιερ (πέναλτι) 82’, Κρουζ 90’