Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΨΕΙ ΖΕΝΙΤ...

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΛ από τη νέα «γκέλα» στο Αλκαζάρ με την Ξάνθη και φαίνεται τους Κυπελλούχους να τους κατατρέχει η περσινή «κατάρα», αφού οι «βυσσινί» έχουν να νικήσουν στην έδρα τους από τον Φεβρουάριο, όταν και είχαν νικήσει τον Πανιώνιο.

Όπως και να 'χει, στην ΑΕΛ πρέπει να ανασυνταχτούν γρήγορα καθώς ακολουθεί το δύσκολο ματς της Πέμπτης, στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με την Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης, όπου ελπίζουν σε μία νίκη που εκτός των άλλων θα τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του νεαρού τεχνικού, αν και σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες εναντίον της ρωσικής ομάδας. Από την προπόνηση της Δευτέρας, απουσίασε ο Στέφανος Κοτσόλης που μετέβη αυθημερόν στην Αθήνα για να τακτοποιήσει κάποιο προσωπικό του ζήτημα.

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι λήγει αύριο Τρίτη 6/11 η προθεσμία προσφοράς για το πακέτο των εισιτηρίων με Ζενίτ και Νυρεμβέργη για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας - μαζί με το εισιτήριο της αναμέτρησης με τη Ζενίτ (Πέμπτη 8/11, 17:30) - να προαγοράσουν εισιτήριο για τον δεύτερο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με τη Νυρεμβέργη (20 Δεκεμβρίου), μέσα από ένα ξεχωριστό πακέτο που προσφέρεται σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, όσοι φίλοι της ομάδας προμηθευτούν εισιτήριο για το ματς με τη Ζενίτ, έχουν προτεραιότητα στην προαγορά του εισιτηρίου για τη αναμέτρηση κόντρα στη Νυρεμβέργη με έκπτωση, δηλαδή σε τιμή χαμηλότερη από την κανονική. H προσφορά ισχύει μέχρι και αύριο την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νυρεμβέργη διατίθενται με έκπτωση μόνο μέσα από το συγκεκριμένο πακέτο (σε συνδυασμό, δηλαδή, με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ζενίτ) και όχι μεμονωμένα.

Αύριο Τρίτη το Vissini Store θα παραμείνει ανοικτό και το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 19:00.

Η τιμές ανά θύρα των μεμονωμένων εισιτηρίων, αλλά και των προνομιακών πακέτων έχουν ως εξής:

*Θύρες 31-32 (Διάζωμα 113), Θ 33-34 (Δ 114), Θ 36-37 (Δ 115), Θ 1 (101), Θ 3-4 (Δ 102), Θ 8-9 (Δ 104), Θ 12 (Δ 105):
Με Ζενίτ: 20 ευρώ
Με Νυρεμβέργη: 20 ευρώ
Πακέτο (1 με Ζενίτ + 1με Νυρεμβέργη): 20 + 10 = 30 ευρώ

*Θύρες 49-50 (Διάζωμα 121), Θ 51-52 (Δ 122), Θ 53-54 (Δ 123), Θ 55-56 (Δ 124):
Με Ζενίτ: 30 ευρώ
Με Νυρεμβέργη: 30 ευρώ
Πακέτο (1 με Ζενίτ + 1 με Νυρεμβέργη): 30 + 15 = 45 ευρώ

*Θύρες 15-16 (Διάζωμα 207), Θ 18-19 (Δ 208), Θ 24-25 (Δ 210), Θ 27-28 (Δ 211):
Με Ζενίτ: 40 ευρώ
Με Νυρεμβέργη: 40 ευρώ
Πακέτο (1 με Ζενίτ + 1 με Νυρεμβέργη): 40 + 25 = 65 ευρώ

*Θύρα 13 (Διάζωμα 106), Θ 15-16 (Δ 107), Θ 27-28 (Δ 111), Θ 30 (112):
Με Ζενίτ: 45 ευρώ
Με Νυρεμβέργη: 45 ευρώ
Πακέτο (1 με Ζενίτ + 1 με Νυρεμβέργη): 45 + 30 = 75 ευρώ

*Θύρα 21-29 (Διάζωμα 109):
Με Ζενίτ: 70 ευρώ
Με Νυρεμβέργη: 70 ευρώ
Δεν προβλέπεται έκπτωση στο πακέτο των εισιτηρίων για τις συγκεκριμένες θύρες.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ...

Μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κοιτάζει πλέον το παιχνίδι με την Λάρισα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία του Ηρακλή άρχισε με πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, στις 19:00. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι χαλάρωμα.

Τα άσχημα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Ηλίας Πουρσανίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την άλλη ο Γκαρσία υπεβλήθη σε δοκιμασία ετοιμότητας, τα πήγε καλά και υπάρχει πιθανότατα από την Τετάρτη θα επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι μικροί Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης επανήλθαν προπονούνται κανονικά. Αντίθετα ο Σωκράτης Παπαζαχαρίας συνέχισε με θεραπεία, αισθάνεται πολύ καλύτερα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβανοβιτς έδωσε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα για αύριο, Τρίτη 06/11. Ο Ηρακλής επανέρχεται στις προπονήσεις με διπλό πρόγραμμα την Τετάρτη 07/11. Συγκεκριμένα η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί (σε δύο γκρουπ, 09:00 και 10:00) και το απόγευμα (15:30), στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

ΔΩΝΗΣ: "ΦΟΒΑΜΑΙ..."

«Φοβάστε μήπως η Λάρισα μπει και πάλι σε περιπέτειες και κινδυνέψει με υποβιβασμό;» ήταν η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Γιώργο Δώνη στη συνέντευξη Τύπου.

Η απάντηση του Ελληνα τεχνικού αφοπλιστική και ειλικρινής:
«Οταν έχεις περάσει τα περσινά (σ.σ.: η Λάρισα κινδύνεψε και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική), τότε δεν γίνεται να μη φοβάσαι και ειδικά με το πρόγραμμα που έχουμε στον πρώτο γύρο (εννέα ματς εκτός έδρας και έξι εντός). Ακόμη, από τη στιγμή που χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας είναι φυσιολογικό να υπάρχει φόβος, αλλά, ωστόσο, πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και όσο και αν φαίνονται τα πράγματα δύσκολα, θεωρώ ότι τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγούμε από αυτή την κρίση που βρισκόμαστε και για την οποία ευθυνόμαστε όλοι, με πρώτο εμένα».

Εάν ήθελε να στείλει μηνύματα σε ορισμένους παίκτες που άφησε χθες εκτός 18άδας
, όπως οι Μπαχράμης, Κόζλι και Βενέτης, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. «Δεν συνηθίζω να στέλνω μηνύματα» απάντησε ο Ελληνας τεχνικός, που πρόσθεσε: «Κάποιοι παίκτες, όμως, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και για το λόγο αυτό μένουν εκτός...».

ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ & ΒΟΗΘΟΙ

Στο πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ παραπέμπεται ο διαιτητής του αγώνα Εργοτέλης-Πανιώνιος, Σ. Τριτσώνη (ΣΔΠ Αθηνών), για σημαντικά λάθη που έκανε στον αγώνα και κυρίως για την -λανθασμένη- αποβολή του Πετκάκη στο 58’, που ήταν καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα. Ο Αθηναίος δικαιτητής βαθμολογήθηκε με 5 από τον παρατηρητή, Γ. Κουκούλα (ΣΔΠ Λέσβου) κι έτσι, όπως είναι λογικό, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις αποφάσεις του.

Από κει και πέρα, στην πειθαρχική επιτροπή παραπέμφθηκε και ο επόπτης Σωτηρόπουλος (ΣΔΠ Αχαίας), οποίος βαθμολογήθηκε με 5 από τον παρατηρητή Δ. Μπέγκο (ΣΔΠ Αργολίδας) για την απόδοσή του στον αγώνα Εργοτέλης-Πανιώνιος.

Οι βαθμολογίες του διαιτητή και των βοηθών στο παιχνίδι της ΑΕΛ: αναλυτικά:

Παρατηρητής : Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
Διαιτητής: Παμπορίδης Β. (Κιλκίς) Βαθμολογία: 8,10
α΄ Βοηθός: Αραμπόπουλος Δ. (Φθιώτιδας) Βαθμολογία: 7,8
β΄ Βοηθός: Θανασακούδης Α. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8,1
4ος Διαιτητής: Σταυρίδης Ι. (Πιερίας) Βαθμολογία: 8,1

ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΑΜΕΝΗ...

Ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει ότι κόντρα στην Ξάνθη δεν τον ενδιέφερε το θέαμα, αλλά η νίκη. Τελικά, δεν είδε αυτό που ήθελε. Η ΑΕΛ για μια ακόμη αγωνιστική παρέμεινε μακριά από την επιτυχία, στο Αλκαζάρ δεν έχει νικήσει φέτος και το άγχος μεγαλώνει από νωρίς για τους κυπελλούχους Ελλάδας, που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ: Τίποτα. Οταν μια ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και δεν την παίρνει, ειδικά εντός έδρας, τότε δεν μπορεί να έχει κανένα κέρδος.

ΤΙ ΕΧΑΣΕ: Ο,τι χάνει σταθερά, από την πρώτη αγωνιστική και έπειτα. Η ΑΕΛ απέτυχε να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση. Το γεγονός ότι απέτυχε και πάλι στο Αλκαζάρ, μεγαλώνει την πίεση που νιώθουν πλέον οι Θεσσαλοί να τους ασκείται. Και μάλιστα, πιο νωρίς από ό,τι πέρυσι.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ: Την προσεχή Πέμπτη η ΑΕΛ υποδέχεται τη Ζενίτ για τον όμιλο του κυπέλλου UEFA. Ο στόχος είναι η νίκη, αλλά ακόμη κι αν δεν έρθει αυτή, στη "βυσσινί θύελλα" δεν πρόκειται να τα βάψουν μαύρα. Στο κάτω-κάτω, δε στοχεύουν και στην κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή, όμως, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η ομάδα του Δώνη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με τον Ηρακλή και αν δεν κατακτηθεί ούτε εκεί το τρίποντο, τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα για τους Θεσσαλούς, σε όλους τους τομείς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Με δεδομένο ότι ο στόχος ήταν μόνο η νίκη για την Λάρισα, οι εννιά τελικές προσπάθειες δεν είναι μεγάλος αριθμός. Από την άλλη πλευρά, όμως, ορισμένες από αυτές τις εννιά προσπάθειες ήταν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Αρα, κάπου λειτούργησε και η ατυχία. Από εκεί και πέρα, οι κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν δέκα επεμβάσεις, κέρδισαν επτά κόρνερ, μέτρησαν 4/24 σέντρες και υπέπεσαν και σε 32 λάθη...

Σε ό,τι αφορά την ατομική στατιστική, ο Μπακαγιόκο προσπάθησε τρεις φορές να σκοράρει αλλά απέτυχε, κέρδισε τέσσερα φάουλ, αλλά έκανε και ισάριθμα λάθη. Ο Φωτάκης πήρε πρωτοβουλίες αλλά υποχρεώθηκε σε 4/10 σέντρες, καθώς και μία τελική προσπάθεια, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Γκαλίτσιος, με τρία κλεψίματα, τρεις επεμβάσεις, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και δύο σωστές μπαλιές. Αρκετά βοήθησε και ο Νταμπίζας, με μία προσπάθεια για γκολ, πέντε σωστές πάσες, δύο επεμβάσεις και τέσσερα κερδισμένα φάουλ.

Sportime

ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;


Δείτε όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα μόνο μ' ένα κλικ:

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

17:30 ET3: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Πρωτάθλημα Β Εθνικής (Ζ)
21:45 ΣΠΟΡ+: ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ: ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (Ζ)
22:00 SS2: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Αγγλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Z)

ΣΠΟΡ+

11:50 ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Ε)
13:30 ΣΠΟΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
14:00 ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Α1 Μπάσκετ Ανδρών (Ε)
16:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ: ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΝΑΒΑΛ (Ε)
18:00 ΑΡΣΕΝΑΛ TV: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.
20:00 ΝΒΑ PLUS
21:45 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ: ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (Ζ)
00:05 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ: ΑΓΙΑΞ-ΡΟΝΤΑ (Ε)
02:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 Μπάσκετ Ανδρών (Ε)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

19:00 NET: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
20:00 NET: CHAMPIONS NET
22:00 SS1: CHAMPIONS LEAGUE PREVIEW
23:00 SS1: ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ
00:00 SS1: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

5/11/2003 Το μεγαλύτερο σκορ σε αγώνα Champions League σημειώνεται στον αγώνα Μονακό-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 8-3 στο Louis II του Μονακό. Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων ωστόσο θα σημειωθεί περίπου ένα μήνα αργότερα, στον αγώνα Γιουβέντους-Ολυμπιακός 7-0 στις 10/12/2003

5/11/1994 Ο 45χρονος George Foreman ανακηρύσσεται στο Λας Βέγκας ο γηραιότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όταν κερδίζει τον Michael Moorer στον 10ο γύρο στο Λας Βέγκας. Είκοσι χρόνια πριν είχε χάσει τον τίτλο του από τον Muhammad Ali (30/10/74)

5/11/1971 Η Πριγκίππισα Άννα της Αγγλίας ψηφίζεται “Αθλήτρια της Χρονιάς” από την Ένωση Αθλητικογράφων της Αγγλίας όταν κερδίζει σε 3ήμερο ευρωπαϊκό τουρνουά ιππασίας στο Burghley

5/11/1967 Η Δυτικογερμανίδα Liesel Westermann καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία με 61.26 ξεκινώντας την περίοδο της κυριαρχίας της. Την επόμενη χρονιά, στις 24/7/68, θα το ανεβάσει στα 62.54 και την μεθεπόμενη, στις 27/9/69, στα 63.96. Το 1971 η Ρωσίδα Faina Melnik με 64.88 (4/9/71) θα την εκτοπίσει από τους πίνακες. Γενικά, η δεκαετία αυτή αποκαλύπτει διεθνώς μεγάλα ονόματα στην δισκοβολία αφού στους άνδρες κυριαρχούν διαδοχικά οι L. Danek, Al Oerter και J. Sylvester, αλλά τα ελληνικά ρεκόρ είναι ακόμη χαμηλά (5 μέτρα πίσω στους άνδρες και 10μ στις γυναίκες)

5/11/1959 Ιδρύεται η AFL (American Football League) από 8 ομάδες

5/11/1946 Ο Chuck Connors των Boston Celtics γράφει ιστορία θρυματίζοντας το πρώτο ταμπλώ στην ιστορία του ΑΒΑ (μετέπειτα ΝΒΑ), λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τους Chicago Stags. Ο αγώνας θα καθυστερήσει μια ώρα μέχρι να γίνει η αλλαγή του ταμπλώ το οποίο έσπασε από ισχυρό σουτ και όχι από κρέμασμα στο στεφάνι

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μία ακόμα πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω καθώς επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΛ με 81-71 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος της χώρας μας. Οι «Θαλασσί» με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφεραν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι φτάνοντας στο τέλος σε μία σχετικά άνετη επικράτηση. Στην αντίπερα όχθη οι Λαρισαίοι αν και στο πρώτο ημίχρονο έλεγχαν την αναμέτρηση στην επανάληψη άφησαν τον καλό τους εαυτό στο αποδυτήρια με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Με τους Έλληνες παίκτες του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο Πανιώνιος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ολυμπιάδας στην Πάτρα με 70-69.

Σ' ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, η Ολύμπια Λάρισας πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του ΑΓΟΡ με 61-52. Κορυφαίοι των «πορτοκαλί» ήταν οι Κουμπούρας και Γκριρ με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα ενώ από τους Κρητικούς ξεχώρισε ο Καραποστόλου με 10 πόντους.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Μαρούσι με 70-57 στο κλειστό του «Αγίου Θωμά επί του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν κρίνουμε από το δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ έκανε την ολική επαναφορά αλλά δεν του έφτασε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανελλήνιος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας με 90-77 του Κολοσσού στη Ρόδο.

Το μεγάλο ντερμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των φιλάθλων τόσο εκείνων που γέμισαν το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όσο και εκείνων που είδαν το ματς από την τηλεόραση. Το "τριφύλλι" στην πρώτη του φετινή μάχη με τον "αιώνιο" αντίπαλο πήρε τη νίκη με 81-77 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο «Αλεξάνδρειο», ο Αρης ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της φιλόδοξης ΑΕΚ με 76-60.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

AEΛ
-Ολυμπιάδα Πατρών
Παναθηναϊκός-Άρης
Πανελλήνιος-Αιγάλεω
Πανιώνιος-Α.Ε.Κ.
ΑΓΟ Ρέθυμνο-Κολοσσός
Π.Α.Ο.Κ.-Ολύμπια
Ολυμπιακός-Μαρούσι