Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μία ακόμα πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω καθώς επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΛ με 81-71 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος της χώρας μας. Οι «Θαλασσί» με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφεραν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι φτάνοντας στο τέλος σε μία σχετικά άνετη επικράτηση. Στην αντίπερα όχθη οι Λαρισαίοι αν και στο πρώτο ημίχρονο έλεγχαν την αναμέτρηση στην επανάληψη άφησαν τον καλό τους εαυτό στο αποδυτήρια με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Με τους Έλληνες παίκτες του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο Πανιώνιος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ολυμπιάδας στην Πάτρα με 70-69.

Σ' ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, η Ολύμπια Λάρισας πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του ΑΓΟΡ με 61-52. Κορυφαίοι των «πορτοκαλί» ήταν οι Κουμπούρας και Γκριρ με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα ενώ από τους Κρητικούς ξεχώρισε ο Καραποστόλου με 10 πόντους.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Μαρούσι με 70-57 στο κλειστό του «Αγίου Θωμά επί του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν κρίνουμε από το δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ έκανε την ολική επαναφορά αλλά δεν του έφτασε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανελλήνιος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας με 90-77 του Κολοσσού στη Ρόδο.

Το μεγάλο ντερμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των φιλάθλων τόσο εκείνων που γέμισαν το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όσο και εκείνων που είδαν το ματς από την τηλεόραση. Το "τριφύλλι" στην πρώτη του φετινή μάχη με τον "αιώνιο" αντίπαλο πήρε τη νίκη με 81-77 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο «Αλεξάνδρειο», ο Αρης ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της φιλόδοξης ΑΕΚ με 76-60.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

AEΛ
-Ολυμπιάδα Πατρών
Παναθηναϊκός-Άρης
Πανελλήνιος-Αιγάλεω
Πανιώνιος-Α.Ε.Κ.
ΑΓΟ Ρέθυμνο-Κολοσσός
Π.Α.Ο.Κ.-Ολύμπια
Ολυμπιακός-Μαρούσι


Δεν υπάρχουν σχόλια: