Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΑΜΕΝΗ...

Ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει ότι κόντρα στην Ξάνθη δεν τον ενδιέφερε το θέαμα, αλλά η νίκη. Τελικά, δεν είδε αυτό που ήθελε. Η ΑΕΛ για μια ακόμη αγωνιστική παρέμεινε μακριά από την επιτυχία, στο Αλκαζάρ δεν έχει νικήσει φέτος και το άγχος μεγαλώνει από νωρίς για τους κυπελλούχους Ελλάδας, που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ: Τίποτα. Οταν μια ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και δεν την παίρνει, ειδικά εντός έδρας, τότε δεν μπορεί να έχει κανένα κέρδος.

ΤΙ ΕΧΑΣΕ: Ο,τι χάνει σταθερά, από την πρώτη αγωνιστική και έπειτα. Η ΑΕΛ απέτυχε να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση. Το γεγονός ότι απέτυχε και πάλι στο Αλκαζάρ, μεγαλώνει την πίεση που νιώθουν πλέον οι Θεσσαλοί να τους ασκείται. Και μάλιστα, πιο νωρίς από ό,τι πέρυσι.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ: Την προσεχή Πέμπτη η ΑΕΛ υποδέχεται τη Ζενίτ για τον όμιλο του κυπέλλου UEFA. Ο στόχος είναι η νίκη, αλλά ακόμη κι αν δεν έρθει αυτή, στη "βυσσινί θύελλα" δεν πρόκειται να τα βάψουν μαύρα. Στο κάτω-κάτω, δε στοχεύουν και στην κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή, όμως, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η ομάδα του Δώνη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με τον Ηρακλή και αν δεν κατακτηθεί ούτε εκεί το τρίποντο, τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα για τους Θεσσαλούς, σε όλους τους τομείς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Με δεδομένο ότι ο στόχος ήταν μόνο η νίκη για την Λάρισα, οι εννιά τελικές προσπάθειες δεν είναι μεγάλος αριθμός. Από την άλλη πλευρά, όμως, ορισμένες από αυτές τις εννιά προσπάθειες ήταν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Αρα, κάπου λειτούργησε και η ατυχία. Από εκεί και πέρα, οι κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν δέκα επεμβάσεις, κέρδισαν επτά κόρνερ, μέτρησαν 4/24 σέντρες και υπέπεσαν και σε 32 λάθη...

Σε ό,τι αφορά την ατομική στατιστική, ο Μπακαγιόκο προσπάθησε τρεις φορές να σκοράρει αλλά απέτυχε, κέρδισε τέσσερα φάουλ, αλλά έκανε και ισάριθμα λάθη. Ο Φωτάκης πήρε πρωτοβουλίες αλλά υποχρεώθηκε σε 4/10 σέντρες, καθώς και μία τελική προσπάθεια, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Γκαλίτσιος, με τρία κλεψίματα, τρεις επεμβάσεις, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και δύο σωστές μπαλιές. Αρκετά βοήθησε και ο Νταμπίζας, με μία προσπάθεια για γκολ, πέντε σωστές πάσες, δύο επεμβάσεις και τέσσερα κερδισμένα φάουλ.

Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια: