Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..."

Μετά το τέλος του νικηφόρου για την ΑΕΛ αγώνα με την Ηλιούπολη για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Γιώργος Δώνης δήλωσε:
«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Απολαμβάνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και θα παίξουμε τουλάχιστον ακόμη τέσσερις αγώνες, είναι κάτι που μας το έχει προσφέρει το Κύπελλο. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η Ηλιούπολη δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος, αφού απέκλεισε τον Πιερικό, ομάδα Β Εθνικής. Μας δυσκόλεψαν αρκετά οι κλιματολογικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες μετακινήσεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στους 16 της διοργάνωσης. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και – γιατί όχι – να φτάσουμε στον τελικό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Χρησιμοποίησα αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μπορώ να πω ότι από τους περισσότερους έμεινα ικανοποιημένος. Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι παίξαμε σοβαρά», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης και στον επίλογό του ευχήθηκε στην ομάδα της Ηλιούπολης «καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της ΚΕΔ για την τιμωρία των διαιτητών Ζολώτα και Μαυρόπουλου είπε:
«Να συνεχίσουν οι ανίκανοι να διαιτητεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: