Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ποιος είδε τον Μέιερ και δεν τον φοβήθηκε. Ο τεχνικός της Νυρεμβέργης άστραψε και βρόντηξε μετά την φιλική ήττα της ομάδας του από την Γκρόιτερ Φιρτ με 3-1. Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκαν οι αναπληρωματικοί που χρησιμοποιήθηκαν στην εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και όσοι δεν έχουν μέχρι στιγμής συμβάλλει τα μέγιστα για την φανέλα.

Η Κυπελλούχος Γερμανίας δεν έχει κερδίσει εδώ και μερικές εβδομάδες, αφού το τελευταίο τρίποντο που πήρε ήταν την 2η αγωνιστική. Ο Χανς Μέιερ ήταν έξαλλος μετά την ήττα και από την Γκρόιτερ Φιρτ, ομάδα Β’ κατηγορίας, σε φιλική αναμέτρηση: «Κανείς από τους αναπληρωματικούς που αγωνίστηκαν δεν ξεχώρισε», για να γίνει πιο συγκεκριμένος στην συνέχεια: «Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά κάποιων παικτών, οι οποίοι πέρυσι ήταν βασικοί και τώρα είναι στον πάγκο. Πρέπει να αλλάξει κάτι, αλλά αυτό το πράγμα είναι το μεγάλο μας πρόβλημα», αναφερόμενος προφανώς στους Γκλάουμπερ και ο Ένγκελχαρντ.

Ο αμυντικός της αντιπάλου της Λάρισας στην φάση των ομίλων του ΟΥΕΦΑ τόνισε: «Δεν κάναμε τίποτα. Το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες δεν είναι δικαιολογία».

Ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης Μάρτιν Μπάντερ έκανε λόγο για ανασφάλεια: «Η μεγάλη ανασφάλεια που χαρακτηρίζει την ομάδα στην παρούσα φάση έκανε την εμφάνισή της και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: