Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ κόντρα στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου, σε φιλικό αγώνα επ ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πάρα στο 54ο λεπτό με κοντινή προβολή, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Λαμπρόπουλου.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε συνολικά 14 ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως σε όσους είχαν τις λιγότερες παρουσίες μέχρι στιγμής στις φετινές επίσημες διοργανώσεις. Ο Μάρκο Φέρστερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 26ο λεπτό όταν χτύπησε στο πρόσωπο σε εναέρια σύγκρουση. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

8ο: Διαγώνιο σουτ του Τσάγγαρη διώχνει σε κόρνερ ο Χριστόπουλος.
12ο: Ατομική ενέργεια του Πάρα, που σπάει τη μπάλα στον Μπαχράμη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του Καλαματιανού φεύγει άουτ.
14ο: Μακρινό σουτ του Μάγγου, μπλοκάρει ο Βεζυρίδης.
23ο: Σουτ του Μπαχράμη η μπάλα φεύγει άουτ.
32ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εκτέλεση φάουλ του Πούτα στρώσιμο από το Πάρα, δυνατό ευθύβολο σουτ του Λαμπρόπουλου έξω από την περιοχή, αποκρούει με δυσκολία ο Βεζυρίδης.

β' ημίχρονο

51ο: Πάσα Λαμπρόπουλου, πλασέ του Μουνιόθ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η μπάλα σταματάει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Βεζυρίδη.
52ο: Νέο σουτ του Μουνιόθ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα περνάει άουτ. 53ο: Κόρνερ με τον Πούτα, σουτ στην κίνηση από τον Πάρα, η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και φεύγει άουτ.
54ο: 1-0 για την ΑΕΛ. Όμορφος συνδυασμός Μάγγου-Λαμπρόπουλου, εξαιρετική ασίστ του τελευταίου στον Πάρα, ο οποίος με κοντινή προβολή ανοίγει το σκορ.
64ο: Ευκαιρία για τους «βυσσινί». Διαγώνιο μονοκόμματο σουτ του Πάρα μέσα από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
74ο: Ωραία ατομική ενέργεια του Λαμπρόπουλου, στρώσιμο στον Μπαχράμη, ευθύβολο σουτ του τελευταίου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
79o: Διαγώνιο σουτ του Κόζλεϊ μέσα από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ με ωραία επέμβαση ο Βεζυρίδης.
81o: Με έγκαιρη έξοδο ο Χριστόπουλος προλαβαίνει τον Διαμάντη, που φεύγει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, και απομακρύνει τον κίνδυνο.
90ο: Σέντρα Καλαντζή, σουτ στην κίνηση του Μπαχράμη από το ύψος του πέναλτι ο Βεζυρίδης διώχνει με τα πόδια.

ΑΕΛ: Χριστόπουλος, Φέρστερ (26 λ.τ. Γκίκας), Βενέτης, Μπουκουβάλας, Πούτας, Ιγκλέσιας, Μπαχράμης, Μάγγος (69 Καλαντζής), Λαμπρόπουλος, Πάρα (69 Κόζλεϊ), Μουνιόθ.

ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Φλώρος (59 Σαρρής), Πέτρου, Σκαρλάτος, Πακάλτσης, Γενιτσαρίδης (46 Καψιώτης), Χάιντουτσεκ, Ντίλτον (18 λ.τ. Χατζηκωνσταντίνου), Τσάγγαρης (69 Γιακάκογλου), Γεωργιάδης (55 Κοντέων), Βέρμπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: