Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ..."

Δεν θέλησε να ρίξει πουθενά ευθύνες ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Δώνης, για την αδυναμία της ομάδας του να πανηγυρίσει μια νίκη στο Αλκαζάρ.

Γιώργος Δώνης:«Είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο για εμάς αυτό στο οποίο βρισκόμαστε. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε σε νίκη και από την άλλη για το ποια θα είναι η απόφασή μας στη διαχείριση των αγώνων της Ευρώπης σε συνδυασμό με τα ματς του πρωταθλήματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μόνη γιατρειά είναι η νίκη και τίποτε άλλο. Η κατάσταση αυτή μας έχει δημιουργήσει κακή ψυχολογία και άγχος. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε σύντομα στη νίκη για να βοηθηθούμε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Δυστυχώς δεν καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Φταίμε όλοι και πάνω από όλους εγώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη».

Kαι επεξηγώντας είπε: «Πρέπει να σκεφτούμε πως θα διαχειριστούμε τους ποδοσφαιριστές στους αγώνες σε ΟΥΕΦΑ και Superleague, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ενδιαφερόμαστε μόνο για το πρωτάθλημα και αδιαφορούμε για την Ευρώπη». Τόνισε επίσης ότι «πρέπει να είμαστε δυνατοί ψυχολογικά, για να εμφανιστούμε δυνατοί και στον αγωνιστικό χώρο».

Και κατέληξε: «Αυτή τη δύναμη πρέπει να την έχουμε πρώτα εμείς οι προπονητές και η διοίκηση για να μπορούμε να τη μεταδώσουμε στους ποδοσφαιριστές». Παραδέχτηκε επίσης οι αρκετές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα επαναφέρουν μνήμες από την περσινή χρονιά «όταν έχεις περάσεις τα περσινά, δεν γίνεται να μη φοβάσαι», αλλά συμπλήρωσε πως «πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον τρόπο να καταφέρει αυτό που έχει στόχο».

Νίκος Κεχαγιάς: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ολη την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου ότι τους θέλω νικητές».

***: Φάρσα για βόμβα στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η ομάδα της Λάρισας, αναστάτωσε την αποστολή, λίγες ώρες πριν την έναρξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: