Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΓΙΟΣ: "ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Ατρόμητου Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος στους εκπροσώπους του τύπου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τη Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ατρόμητου είπε τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι ο Ατρόμητος δουλεύει με σύγχρονα μέσα και πάντα λέω ότι η ομάδα πρέπει να συνδέεται με τον κόσμο. Ετσι όλοι μαζί θα πάμε ψηλότερα. Είμαστε άνθρωποι ερωτευμένοι με την πρόοδο, γι’ αυτό πάντα προσπαθούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να κερδίσουμε κι αυτό έχουμε βάλει στόχο με τη Λάρισα. Στην Αγγλία (σ.σ. με την Μπλάκμπερν) τη Λάρισα θα την χειροκροτήσουμε. Τώρα όμως θέλουμε να την κερδίσουμε».

Και ο Γκιγιέρμο Όγιος συνέχισε: «Θέλω να ξέρετε ότι για μένα δεν υπάρχει χρόνος για ηρεμία και ξεκούραση. Είμαστε σαν τους Κινέζους. Αν τους πιέσεις να κάνουν κάτι θα το κάνουν δυο φορές καλύτερο και θα δουλέψουν δυο φορές περισσότερο. Γι’ αυτό μη μου ζητάτε να μη δουλεύω. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής μας και όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δουλεύει το μόνο που θα κάνει στη ζωή του είναι να περπατάει. Εγώ όμως ως άνθρωπος θέλω να τρέχω με Φεράρι. Κι εννοώ όχι να οδηγώ, αλλά να τρέχω στο μυαλό και να προοδεύω έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: