Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: " ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ..."

Δύσκολη αλλά όχι ανίκητη, χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο αμυντικός της Λάρισας, Γιώργος Γκαλίτσιος. Σε δηλώσεις του στο κεντρικό αθλητικό δελτίο ειδήσεων του SuperΣΠΟΡ FM 94,6, ο νεαρός άσος των «βυσσινί» αναφέρθηκε στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την «Ένωση» (20/10, 19:00), για την «εικόνα» που παρουσιάζει μέχρι στιγμής η ΑΕΛ, στην ιστορική πρόκριση επί της Μπλάκμπερν, αλλά και στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαλίτσιου:

Για το σαββατιάτικο ματς (20/10) με την ΑΕΚ

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν έχει δεχτεί ακόμα τέρμα, έχει μόνο νίκες και η ομάδα μας κατεβαίνει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα'.

Για την μέχρι στιγμής «εικόνα» της ομάδα του

«Πιστεύω πως είμαστε ανεβασμένοι σε σχέση με άλλες φορές. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, όλα θα πάνε καλά αύριο».

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα

«Τα αποτελέσματα με Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Βέροια ήταν ατυχή για εμάς. Μέσα στον Ατρόμητο είδε όλη η Ελλάδα πως χάσαμε. Πιστεύω πως εμείς αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Με τον Λεβαδειακό και την Βέροια παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι από τα παιχνίδια του ΟΥΕΦΑ. Προσπαθήσαμε αρκετά, στο τέλος όμως δεν τα καταφέραμε και έτσι είχαμε ατυχή αποτελέσματα. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στο ματς με την ΑΕΚ

«Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν εμφανιστούμε σύμφωνα με αυτά που μπορούμε να δώσουμε και τις δυνατότητες μας, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος του παιχνιδιού».

Για την πρόκριση επί της Μπλάκμπερν

«Καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα όπως είναι η Μπλάκμπερν. Όταν έγινε η κλήρωση, κανείς δεν περίμενε ότι θα προκριθούμε, ωστόσο δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταφέραμε να την αποκλείσουμε. Είναι μια ιστορική πρόκριση και πιστεύω από εδώ και πέρα η συμμετοχή μας στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ να δώσει άλλο κύρος στην ομάδα και σίγουρα βοήθεια, να συνεχίσουμε στο θεσμό του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Σούπερ Καπ. Η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλα τα παιχνίδια μας είναι πάρα πολύ δύσκολα και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι δυνατό, ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό και να αποσπάσουμε όσο το δυνατόν θετικά αποτελέσματα».
Για το ισόπαλο αποτέλεσμα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ιταλίας

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη. Έχουμε 5 παιχνίδια. Ποιος μας λέει ότι η Ιταλία θα καταφέρει να κάνει το απόλυτο των νικών; Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Οι πιθανότητες να βγούμε ή πρώτοι ή δεύτεροι είναι ίδιες. Η Ιταλία είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα, ωστόσο εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, είτε αυτή λέγεται πρώτη είτε δεύτερη θέση στον όμιλο».

Για το αν επηρεάζουν τους νεαρούς παίκτες οι σκάουτερ

«Όλοι όσοι αγωνίζονται στην Ελπίδων είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νομίζω ότι σε αγχώνει η ύπαρξη των σκάουτερ. Καθένας προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και πιστεύω πως σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να φτάσουμε στην νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: