Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: "ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..."

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, έδωσε ο αντίστοιχος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ άφησε αιχμές κατά του ομολόγου του του Ατρόμητου, τονίζοντας ειρωνικά πως «...ο κ.Σπανός έχει απόλυτο δίκιο: Στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΛ δεν έγινε απολύτως τίποτα...». Παράλληλα ο κ. Πηλαδάκης ξεκαθάρισε ότι δε θα περιμένει καμία κλήση από πειθαρχικό όργανο, αλλά θα εμφανιστεί μόνος του στον Αθλητικό Δικαστή για να υποστηρίξει όσα κατέθεσε στη Super League.

Αναλυτικά η απάντηση του Πηλαδάκη:


«Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague και τα όσα εξέθεσα εκεί ενώπιον όλων των μελών του Συνεταιρισμού. Επειδή ο κος Σπανός προτίμησε να μην έρθει στο Δ.Σ. ώστε να τοποθετηθεί αμέσως, αλλά προτίμησε το δημόσιο διάλογο μέσω του Τύπου, θα ήθελα απλά να πω τα εξής:

1.
Ο κος Σπανός έχει απόλυτο δίκιο: Στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΛ δεν έγινε απολύτως τίποτα...

2.
Οσοι ευαγγελίζονται το «καλό του ποδοσφαίρου», μένουν «άναυδοι» από τα όσα κατέθεσα υπευθύνως ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου και «αγωνιούν» για το ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις των λόγων μου στο «κύρος» και την «αξιοπιστία» του πρωταθλήματος και του Συνεταιρισμού μας, μάλλον έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο διασυρόταν σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση και οι κασέτες της περίφημης «παράγκας» με τις συνομιλίες των πρωταγωνιστών της, καθήλωναν χιλιάδες τηλεθεατές. Ο κος Σπανός, τουλάχιστον, θα τις θυμάται σίγουρα. Είχε, εξάλλου, τη χαρά να ακούει σε αυτές και συνεργάτες του εκείνη την εποχή, που διατηρούν τις θέσεις τους και χαίρουν της εμπιστοσύνης του ακόμη και σήμερα.

3.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί ούτε τον αντρισμό μου, ούτε την τιμή και την υπόληψή μου και δεν ζητάω ούτε χάρες, ούτε ευεργεσίες από κανένα. Έχω μάθει να υπερασπίζομαι τις θέσεις μου και να μιλάω χωρίς φόβο όποτε πρέπει να υπερασπιστώ αξίες. Και δεν θα περιμένω κάποιο πειθαρχικό όργανο να με καλέσει για να «απολογηθώ» για τα όσα είπα. Δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις διαδικασίες. Μόνος μου θα ζητήσω να εμφανιστώ ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή και να υποστηρίξω τα όσα υπευθύνως κατέθεσα ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου με όσα στοιχεία διαθέτω.

4.
Ενας φίλος μου από τα Ανώγεια της Κρήτης λέει: Για την αλήθεια του κανείς, αξίζει να αποθένει κι άσε τι λένε οι δειλοί και οι προσκυνημένοι/ταϊτού την περηφάνια την έχει δώσει η φύση / και πάντα μάχεται με αυτήν, κι αν χάσει κι αν κερδίσει.Το αφιερώνω στον κ. Σπανό και τον διαβεβαιώνω πως όποια συνέχεια κι αν δώσει στο θέμα, δεν πρόκειται να απαντήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: