Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΛΑΜΙΑ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα για τους παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ με αφορμή την φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, με αντίπαλο τον Ιωνικό Λαμίας (ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας).

Τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό Κώστα Πιλαφίδη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας αφού χθες προπονήθηκαν κανονικά οι Κλιμαβίτσιους, Τσέρανιτς που έδειξαν ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν. Σχετικά με τον Σόσκιτς (αντιμετωπίζει πρόβλημα σε μυ στα πλευρά) δεν παρακολούθησε ολόκληρο το χθεσινό πρόγραμμα ωστόσο είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί σήμερα αφού η περίπτωσή του δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Στόχος των «βυσσινί» στο σημερινό φιλικό είναι να διορθώσουν τα όποια λάθη παρατηρήθηκαν στον αγώνα του κυπέλλου με την ΑΕΚ και να παρουσιάσουν μία σαφώς πιο βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

Τα αγωνιστικά τεστ θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα για τη λαρισινή ομάδα, η οποία την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα μεταβεί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: