Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ-ΒΕΡΓΩΝΗΣ: "ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ"

Παναγιώτης Μπαχράμης: "Το παιχνίδι με τη Βέροια ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε το επόμενο με τον Ατρόμητο το Σάββατο στο Περιστέρι. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πετύχουμε το 2 στα 2 στην Σούπερ Λίγκα και να βρεθούμε στη κορυφή. Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι, απλά να δουλέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει και να κερδίσουμε τους βαθμούς που χάσαμε μέσα στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε και να μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση. Σίγουρα αυτό που έγινε μας στεναχώρησε όλους.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες δώδεκα μέρες με τρία σερί παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Ατρόμητο και μόνο όταν τελειώσει αυτός ο αγώνας θα σκεφτούμε την ρεβάνς με τους Άγγλους. Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά"

Αλεξάνδρος Βεργώνης: "Ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για δύσκολη αναμέτρηση, καθώς και οι δυο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη, δείχνοντας ότι η εμφάνιση με τη Βέροια και η Ισοπαλία ήταν μια κακή παρένθεση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο αγώνας με την Μπλάκμπερν είναι μακριά και θα ασχοληθούμε με αυτόν, μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: