Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

"ΠΡΟΒΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Χωρίς προβλήματα τελείωσε για τον Γιώργο Δώνη, η απογευματινή προπόνηση της Λάρισας εν όψει της αυριανής φιλικής αναμέτρησης των «βυσσινί» με τον ΟΦΗ, στο Στάδιο Αλκαζάρ, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη της ομάδας σε άμυνα και επίθεση αλλά και στην κίνηση των παικτών του, με την μπάλα στα πόδια.

Η ευχάριστη είδηση για τον Έλληνα τεχνικό, ήταν ότι είδε τον Δημήτρη Γκίκα να επανέρχεται σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αφού έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που είχε στο δεξί του γόνατο. Κλείνοντας, στην περίπτωση του Στέλιου Βενετίδη να σημειωθεί ότι το ιατρικό επιτελείο της «ομάδας του κάμπου», έχει πέσει στην κυριολεξία πάνω του στην προσπάθεια να καταφέρει να είναι ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν, στο Πανθεσσαλικό Σταδιο, στις 20 Σεπτέμβρη.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή τη Λάρισας, ο Γιώργος Δώνης είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενέτης, Φερστερ, Σαρμιέντο, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπακαγιόκο, Φωτάκης, Μπαχράμης, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Πούτας, Λαμπρόπουλος, Καλατζής, Κλέιτον, Πάρα, Κόζλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: