Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

SILENZIO STAMPA

Ο Έντσο Μπέαρτζοτ, προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 1982, κατά τη διάρκεια εκείνου του Μουντιάλ στην Ισπανία, και μόλις πέρασε η "Ατζούρα" αό τον πρώτο γύρο με τρεις ισοπαλίες, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να υιοθετήσουν την περίφημη silenzio stampa, την σιωπή προς τον Τύπο της χώρας ο οποίος τους κατακεραύνωνε με κάθε ευκαιρία.

Η Λάρισα, στην προκειμένη, δεν έχει κάτι εναντίον των ελληνικών ΜΜΕ.

Έχει, όμως, με τον διαιτητή Ζολώτα, που κατοχύρωσε το παράνομο γκολ του Λουτσιάνο στο ματς με τον Ατρόμητο και θα την πληρώσει ο Τύπος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας, θα σταματήσουν να κάνουν δηλώσεις μέχρι ο Ζολώτας να διαγραφεί από τους πίνακες διαιτητών της Super League, για να δικαιωθούν για την "αστεία", όπως την αποκάλεσαν, φάση.

«Έχουμε αποφασίσει όλοι οι παίκτες μετά τη σημερινή διαιτησία του κ. Ζολώτα να μην ξανακάνουμε δηλώσεις μέχρι τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της διαιτησίας να τους επιβάλλουν ποινές και παράλληλα να διαγραφεί ο κ. Ζολώτας από τους πίνακες διαιτητών της Super League και να δικαιωθούμε για αυτή την αστεία φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: