Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"

Τους στόχους και τις φιλοδοξίες της "βασίλισσας" του Θεσσαλικού κάμπου Λάρισας ανέλυσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης, με την ευκαιρία της συνεργασίας με την εταιρία WIND.

"Η ΑΕΛ προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα προς την εκ νέου καταξίωση στην ελίτ όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος – του πρώτου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου μετά από 19 χρόνια – και η έξοδος στην Ευρώπη που συνδυάστηκε με τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ επιβεβαιώνουν αυτή τη διαρκώς ανοδική πορεία. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα καθιερωθεί ως η νέα δύναμη στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα".

Για να προσθέσει: "Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσκαιρα αποτελέσματα, αλλά να γίνει η ΑΕΛ μια ελκυστική ομάδα που θα συνδυάζει το καλό ποδοσφαιρικό θέαμα με τα αποτελέσματα. Θεωρώ η μέχρι σήμερα φετινή μας παρουσία αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Υπόσχεση για το μέχρι που θα φτάσουμε δεν μπορώ να δώσω. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι με την απόδοσή μας εντός αγωνιστικού χώρου θα δώσουμε πολλές φορές την ευκαιρία στους φιλάθλους να μας χειροκροτήσουν."


Δεν υπάρχουν σχόλια: