Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

SUPER CUP: ΦΙΛΙΚΟΣ... ΤΕΛΙΚΟΣ

Όταν οι τεχνικοί των φιναλίστ μιας διοργάνωσης, αντιμετωπίζουν έναν τελικό σαν... υποχρέωση, τότε αυτός - ο τελικός - χάνει την αίγλη και τη σημασία του ! Ολυμπιακός και ΑΕΛ, αντιμετωπίζουν ως "αναγκαίο" την αναμέτρηση της Τετάρτης για το Σούπερ Καπ στο «Καραϊσκάκη». Τάκης Λεμονής και Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε εν όψει του αγώνα, συμφώνησαν πως, είναι... ακατάλληλη η χρονική στιγμή που διεξάγεται αυτός. Μάλιστα αποκάλυψαν πως θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές εν όψει της δύσκολης συνέχειας και για τις δύο ομάδες εντός και εκτός των συνόρων. Πως λέμε "φιλικό ματς;"

Γιώργος Δώνης:
«Είναι τιμή για τη Λάρισα που συμμετέχει σε έναν τέτοιο αγώνα. Μία ομάδα σαν εμάς, δεν έχει πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσει έναν τίτλο. Πιστεύω πως το παιχνίδι έπρεπε να γίνει πριν ξεκινήσει η σεζόν και όχι τώρα, γιατί για μας είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος.Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα, έχουμε δώσει πολλά ματς για την Ευρώπη και την Κυριακή μάς περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα (απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο Αλκαζάρ).

Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι δεν μπορούμε ν΄ ανταποκριθούμε το ίδιο καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να περιμένετε κι από εμάς πολλές αλλαγές. Θα παίξουν οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Ηδη στείλαμε πίσω στην Λάρισα οκτώ βασικούς παίκτες που έχουν σηκώσει το περισσότερο βάρος μέχρι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμάμε το θεσμό ή πως δεν μας ενδιαφέρει ο τίτλος, αλλά βλέπουμε πως οι παίκτες κάπου είναι κουρασμένοι και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τόσα παιχνίδια».

Τάκης Λεμονής: Κάθε τίτλος αποτελεί κίνητρο. Αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες λόγω των πολλών αγώνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να παλέψουμε πολύ σκληρά για να κερδίσουμε τη Λάρισα, γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως το παιχνίδι αυτό έπρεπε να γίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όχι τώρα. Θα έχουμε πάρα πολλές αλλαγές, γιατί διανύουμε ένα πολύ κρίσιμο 20ημερο για μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στέφανος Κοτσόλης: «Οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν στην ιστορία και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ, αν και για μας είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς είμαστε πολύ κουρασμένοι και δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα».

Ιεροκλής Στολτίδης: Μπορεί το Σούπερ Καπ να μην έχει τη λάμψη του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου, αλλά δεν παύει να είναι κι αυτός ένας τίτλος.Οφείλουμε να προσφέρουμε υψηλό θέαμα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να νικήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: