Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

TΟ ΠΑΘΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ

Πολύ σημαντική αδιαμφισβήτητα η πρόκριση της Λάρισα επί της Μπλάκμπερν για το θεσμό του Κυπέλλου UEFA. Όλοι όμως στην ομάδα σκέφτονται την νίκη στο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του, έφτασαν στον 7ο ουρανό με το σφύριγμα της λήξης το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό όμως ήδη ανήκει στο παρελθόν, με τον νεαρό τεχνικό να κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του.

Άλλωστε για την Λάρισα δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας. Οι τέσσερις βαθμοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δεν αποτελούν καλή συγκομιδή. Για αυτό τον λόγο οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν με το άρωμα...Ευρώπης που έχουν στις αποσκευές τους, να καταβάλλουν την αντίσταση του Λεβαδειακού στο κατάμεστο «Αλκαζάρ» (Κυριακή 7/10-19:00).

Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/10). Μετά το τέλος της, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας και ο Ηλίας Κυριακίδης και επίσης οι Βενετίδης (τραυματίας), Χριστόπουλος, Μουνιόθ, Λαμπρόπουλος και Πούτας.

Ο Γιώργος Δώνης για το ματς της Κυριακής, επέλεξε τους: Κοτσόλη, Κηπουρό, Γκαλίτσιο, Μπουκουβάλα, Κατσιαρό, Βενέτη, Φέρστερ, Κώτσιο, Γκίκα, Σαρμιέντο, Βεργώνη, Ιγκλέσιας, Αλεξάνδρου, Φωτάκη, Κλέιτον, Μπακαγιόκο, Μπαχράμη, Καλαντζή, Κόζλεϊ, Πάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: