Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Αλκμάαρ την Πέμπτη στην Ολλανδία για το ΟΥΕΦΑ. Υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα, οι οποίοι εάν επιβεβαιωθούν θα θέσουν τον Ιβοριανό επιθετικό της Λάρισας εκτός πλάνων.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Δώνης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «συνεχίστε έτσι, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Αξίζουμε περισσότερα!», ενώ εστίασε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, που κοστίζουν πολύτιμους βαθμούς.

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέφερε στην Ερα ΣΠΟΡ: «Το αρχικό αίσθημα που είχα ήταν μια πικρία, αλλά ξημερώνοντας η μέρα άλλαξα άποψη. Βλέποντας πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αυτό το αίσθημα έχει αντικατασταθεί από ικανοποίηση. Δεν έχει να κάνει αυτό με το αποτέλεσμα, αλλά από τον τρόπο με τον οποία λειτουργεί η ομάδα μας».

Και συμπλήρωσε: «όταν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον πιάνεις από τον λαιμό, κάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες κανένα αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την προσπάθεια. Παίζουμε καλό, δημιουργικό ποδόσφαιρο. Κανείς, όμως, δεν υπογράφει συμβόλαιο και με τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: