Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ"

Σε κρίσιμο "σταυροδρόμι" βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ, αφού τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της έφεραν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, το παιχνίδι με αντίπαλο την Σκόντα Ξάνθη παίρνει τη μορφή ενός πρώιμου τελικού από τον οποίο οι παίκτες του Γιώργου Δώνη καλούνται να βγουν νικητές και να ξεκολλήσουν την "βασίλισσα του κάμπου" από τους 5 βαθμούς. (ael-sports)

«Είμαστε καλή ομάδα, πρέπει να το πιστέψουμε. Θα μπούμε σε τροχιά νικών σύντομα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, μόνο αυτούς», ανέφερε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε να είναι προσεκτικοί και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάτι απρόοπτο και οι πιθανότητες συμμετοχής του Νίκου Νταμπίζα στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί απέναντι στην ακριτική ομάδα, είναι πλέον σημαντικές. Μετά το πέρας του αυριανού πρωινού χαλαρώματος, ο τεχνικός ηγέτης των "βυσσινί" θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (19:00, Supersport 1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: