Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΧΑΣΑΜΕ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΙΑ"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά απογοητευμένος από την ατυχία ήταν ο Γιώργος Δώνης μετά την εντός έδρας ήττα 3-2 της ΑΕΛ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου UEFA. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε για ατυχία στο συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς υπάρχει μία λέξη, που είναι άγνωστη σε εμάς και λέγεται τύχη» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΛ και πρόσθεσε:

«Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας και προσπαθήσαμε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε, αλλά δυστυχώς μια... στραβοκεφαλιά μας χάλασε όλα τα σχέδια που ετοιμάζαμε για τα τελευταία 15 λεπτά. Δύο λεπτά ζητούσαμε να κρατούσε παραπάνω το 2-1. Αλλά δεχθήκαμε το γκολ και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Λίγη τύχη θέλαμε, όχι πολλή».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ξέρω ότι ο κόσμος μας είναι υπερήφανος για την ομάδα του και ελπίζω στο μέλλον αυτά που μας χρωστά η τύχη να μας τα δώσει. Εύχομαι στη Ζενίτ να νικήσει την Κυριακή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρωσίας. Ηταν πολύ σημαντική εμπειρία για εμάς η αναμέτρηση με έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: