Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: ΑΠΩΝ Ο ΣΟΣΚΙΤΣ

Το καλό ξεκίνημά της στην Α1 θα επιδιώξει να συνεχίσει η ΑΕΛ την Κυριακή (11/11), με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τους παίκτες των «βυσσινί» να έχουν φορτίσει τις μπαταρίες τους μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Κώστας Πιλαφίδης για να ξεκουραστούν. Στόχος της ΑΕΛ είναι η 4η νίκη, αφού μέχρι στιγμής μετρούν μόλις μία ήττα, όταν ηττήθηκαν με 81-71 από το Αιγάλεω στο κλειστό του «Σίτι» για την 3η αγωνιστική. Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Μλάντεν Σόσκιτς. Ο νεαρός Σέρβος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμη έτοιμος να μπει στις προπονήσεις.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Γιάννης Κυριακόπουλος τόνισε: «Μέχρι τώρα πάμε αρκετά καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Αυτό που επιθυμούμε είναι να κάνουμε νίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς και από εκεί κι έπειτα ό,τι μπορούμε να πάρουμε από τα εκτός, θα είναι κέρδος για μας, ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με την δική μας ομάδα».

« Για την συνέχεια που περιμένει την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, ο γκαρντ της ομάδας της Λάρισας επισήμανε: Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για μας και πρέπει να επιδείξουμε την σχετική προσοχή. Το επόμενο ματς εκτός έδρας με την ΑΕΚ είναι εξίσου δύσκολο. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν βρίσκεται σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και θα δώσει μάχη για τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και με δυνατή άμυνα να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ο Κυριακόπουλος εξήγησε ποιο είναι -κατά την γνώμη του- το δυνατό «χαρτί» της ομάδας: «Θεωρώ πως είναι σημαντικό το ότι δουλεύουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, έχοντας καλλιεργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Η ομαδικότητα παίζει βασικό ρόλο, όπως επίσης και το γεγονός ότι όλα τα παιδιά είμαστε μαζί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Επικρατεί γενικά μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, κάτι που σαφώς παίζει καθοριστική σημασία για μια ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: