Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράπονα από την αντιμετώπιση που είχε η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι από τον διαιτητή Αργυρόπουλο, εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη τύπου.

"Η Λάρισα είναι μια ομάδα που κάνει επενδύσεις, που προσπαθεί να εξελιχθεί, μαθαίνει από τα καλά και τα κακά της. Λυπάμαι και στενοχωριέμαι πρώτα από όλα για τον πρόεδρό μας. Που είναι το λάθος να κάνεις επενδύσεις. Για εμάς που κάνουμε τις καριέρες μας. Και πολύ περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές βλέπω μέσα στα αποδυτήρια σαν τον 35χρονο που βάζει τα κλάματα. Είμαι πολύ κουρασμένος. Για την φάση την άλλη του πέναλτι στο 90΄ του Κόζλεϊ. Ήμασταν όλοι εκνευρισμένοι όχι μόνο εγώ.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκτός εαυτού δικαιολογημένα. Ο Ηρακλής προηγήθηκε με ένα γκολ του Αργυρόπουλου. Η Λάρισα είχε το πάνω χέρι όπως και με τον Ατρόμητο αλλά δυστυχώς ο ρέφερι είχε πάρει την απόφαση να βάλει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ. Δεν είναι θέμα παραπόνων. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Δεν ζητάμε καμία βοήθεια. Εμείς ζητάμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Αυτή την στιγμή η Λάρισα από την διαιτησία θα έπρεπε να είχε τους διπλάσιους πόντους. Είμαι από τους πρώτους που όταν συμβαίνει ένα περιστατικό και λέω στους παίκτες μου να πετάξουν την μπάλα έξω. Νόμιζα ότι έκανε θέατρο. Αν όχι παίρνω πίσω την αντίδρασή μου. Η Λάρισα δεν μπορεί να φύγει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Έχουμε φτιάξει μία ομάδα καλή που σε κάθε γήπεδο παίζει ποδόσφαιρο. Σε ένα μεγάλο βαθμό δεν φταίμε εμείς από την βαθμολογική μας θέση. 24 ώρες το 24ώρο δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη να της συμπεριφέρονται με αυτό το ποδόσφαιρο. Το δύσκολο είναι το πως θα στηρίξουμε αυτούς τους παίκτες . Αλλά τελικά κάποιοι δεν τους αφήνουν να πάρουν αυτό που αξίζουν. Τι κακό έχουν κάνει; Ποιον έχουμε πειράξει;

Το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθούν ο Δώνης και ο Πηλαδάκης για να ησυχάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που ζητάω είναι το 50-50 αλλά ψάχνουμε και ένα σφύριγμα. Ίσως να έχουμε να πάρουμε από την Β΄ Εθνική ένα σφύριγμα. Στην Ελλάδα βάζουμε το δάχτυλο για να κρυφτούμε. Εγώ δεν έχω αποδείξεις. Η ουσία είναι ότι έχουμε 7 πόντους. Θα έπρεπε να είμαστε πιο πάνω αφού είμαστε καλύτεροι από αυτούς που είναι από πάνω μας αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν. Για ποιο λόγο να μπει ο Ηρακλής μπροστά στο ποδόσφαιρο από ένα ανύπαρκτο πέναλτι και να κυνηγάμε και πάλ.

Ειλικρινά σας το λέω, είναι ο 6ος χρόνος που δουλεύω συνεχώς σαν προπονητής. Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι τόσο κουρασμένος ψυχολογικά. Αν και είμαι χαρούμενος από την εικόνα μας. Τα πρόσωπα όμως των ποδοσφαιριστών μου με οδηγούν σε αδιέξοδο αν και ποτέ δεν τα παρατάω στα δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: