Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ...

Νέα αρχή στο πρωτάθλημα ζήτησε από τους παίκτες του στη Λάρισα να κάνουν ο Γιώργος Δώνης επισημαίνοντας παράλληλα, ότι το παιχνίδι της Κυριακής (25/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ» είναι πολύ σημαντικό.

«Μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», έλεγε διαρκώς στην προπόνηση των «βυσσινί» ο 38χρονος προπονητής, δίνοντας το σύνθημα της... αντεπίθεσης της ομάδας στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν προτίθεται ν’ αλλάξει πολλά πράγματα. Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Κατσιαρού, ο οποίος μολονότι προπονήθηκε, αισθάνεται μικροενοχλήσεις στο γόνατο (έσω πλάγιος).

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες των «βυσσινί» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τους «πράσινο

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΛ δεν θα παραλάβει επιπλέον εισιτήρια από την Αλκμάαρ, ενώ σε μία προκαταρτική κουβέντα, οι ιθύνοντες της Νυρεμβέργης ζήτησαν 600-700 «κομμάτια» για το παιχνίδι της 20ης Δεκεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στο μεταξύ, καυστική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται στο θέμα της διαιτησίας και καλεί τον κόσμο της Λάρισας να «γεμίσει» το Αλκαζάρ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: