Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

ΜΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ & ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αρη. Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους «κίτρινους» μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Στέλιος Βενετίδης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο, αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μπακαγιόκο και Σαρμιέντο, έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΛ, την Παρασκευή, χαράς ευαγγέλαι για τον Γιώργο Δώνη. Πάντως και οι δύο παίκτες έχουν μείνει πίσω και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Αρη σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένη.

Ο Γιώργος Δώνης έχει τονίσει κατ' επανάληψη στους παίκτες του ότι πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πάρουν και τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες ειδικά εντός έδρας.

Η αποστολή: Κοτσόλη, Κηπουρό, Γκαλίτσιο, Κατσιαρό, Βενετίδη, Γκίκα, Νταμπίζα, Φέρστερ, Κώτσιο, Σαρμιέντο, Κλέιτον, Πάρα, Μπακαγιόκο, Μπαχράμη, Κυριακίδη, Φωτάκη, Καλαντζή, Κόζλεϊ, Αλεξάνδρου.

Ο στόχος της "βυσσινί θύελλας" δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα είναι η πρώτη φετινή στο Αλκαζάρ και παράλληλα θα αποτελέσει βαθμολογική και ψυχολογική ντόπα για την ομάδα, ενόψει της συνέχειας. Το πάθος στις τάξεις της ΑΕΛ είναι δεδομένο και άπαντες πιστεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αρκεί η ομάδα να κάνει αποδώσει σύμφωνα με αυτά που -έχει δείξει- ότι μπορεί. Στο πλευρό της ΑΕΛ, όπως πάντα, θα βρίσκονται και οι οπαδοί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: