Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: "ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ..."

Χωρίς τον Παναγιώτη Καραβανά, ο οποίος δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Πανελλήνιο, η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (15/12, 17.00) τον ΑΓΟΡ. «Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη και προσπαθούμε να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς. Η ομάδα μας πριν από τη νίκη επί του Πανελληνίου προέρχονταν από μερικά άτυχα αποτελέσματα σε παιχνίδια που χάθηκαν στον πόντο», σχολίασε ο συνεργάτης του Κώστα Πιλαφίδη, Χάρης Μαρκόπουλος.

«Το γεγονός αυτό μας πείσμωσε και μας όπλισε με δύναμη για την συνέχεια, με αποτέλεσμα να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες και έτσι ήρθε η νίκη με τον Πανελλήνιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, θα πρέπει να επιμείνουμε με σκληρή δουλειά για να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια».

Και κατέληξε: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο όσο και καθοριστικό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από μια σπουδαία εντός έδρας νίκη και έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, να είμαστε σοβαροί και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα από νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: