Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ...

Για περίπου δύο εβδομάδες ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος (θλάση) θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης στη Λάρισα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή στο 70 του αγώνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο ελάχιστα λεπτά αργότερα ένιωσε τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Δεν ζήτησε όμως αλλαγή και έπαιξε μέχρι τέλους, αφού άλλωστε στο 78 με την είσοδο του Πάρα είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Οσον αφορά τον Σαρμιέντο, το αιμάτωμα στο δεξιό γόνατο δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό (χθες δεν προπονήθηκε), όμως ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στον Αρη. Ο Βεργώνης έκανε ατομικό μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Βενέτης, Μπαχράμης, Μπακαγιόκο. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλεξάνδρου.

Ο Αρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς, δεδομένου όμως πως πίσω από τη θύρα 1 (όπου κάθονται οι φιλοξενούμενοι) πραγματοποιούνται αντιπλημμυρικά έργα, η αστυνομία δεν πρόκειται να συναινέσει σε έναν τέτοιο αριθμό. Υπολογίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν περίπου τα μισά εισιτήρια απ όσα ζήτησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: