Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: "ΥΠΕΡΒΑΣΗ"...


Πανευτυχής για την υπογραφή της υπουργικής απόφασης με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου της Λάρισας δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όσο χάρηκα για τα παιδιά μου, άλλο τόσο για την υπογραφή του νέου γηπέδου», τόνισε ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Παράλληλα δήλωσε πως η ΑΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και αποκάλυψε πως προσέγγισε τέσσερα μεγάλα ονόματα, τους Αΐλτον, Τριστάν, Αλοΐζι και Αρβελάτζε. «Δεν ήταν θέμα χρημάτων η μη πραγματοποίηση κάποιας από αυτές τις μεταγραφές. Δεν έδειξαν την επιθυμία να έρθουν στην Ελλάδα. Μάλιστα κάποιος από αυτούς είπε πως μόνο τη Μύκονο ξέρει από την Ελλάδα», τόνισε, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως τελικά θα αποκτηθεί ένα μεγάλο όνομα, με το οποίο υπάρχουν διαπραγματεύσεις. «Επιτρέψτε μου να κρατήσω ένα όνομα, ίσως με αυτό το όνομα τελικά θα τα βρούμε. Πιστεύω την άλλη εβδομάδα να έχουμε τελειώσει. Θέλουμε να φέρουμε έναν μεγάλο παίκτη, όπως υποσχεθήκαμε στον κόσμο της Λάρισας. Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση», είπε.

Επίσης, εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός πως ο αριθμός των διαρκείας φέτος παρουσιάζει πτώση λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή η μείωση αν και η ομάδα του είναι Κυπελλούχος Ελλάδος και συμμετέχει στο Κύπελλο UEFA. Για την ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας του τόνισε πως «…τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είμαστε στην λίστα των ασθενέστερων ομάδων και θα κληρωθούμε κατά 99% με ισχυρό αντίπαλο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά με καλή αγωνιστική παρουσία και με την βοήθεια του θεού μακάρι να περάσουμε στους ομίλους, που είναι και το όνειρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: