Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

"ΒΥΣΣΙΝΙ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ


Κώστας Πηλαδάκης:
«Η Μπλάκμπερν είναι μια δυνατή ομάδα. Θα σταθούμε όμως αξιοπρεπώς. Στόχος μας, μια καλή εμφάνιση. Δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Αλκαζάρ.Πρέπει να γίνουν εργασίες, ελπίζω να προλάβουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Νίκος Λυράκης: «Τα παιχνίδια με την Μπλάκμπερν έχουν για μας ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς εκεί αγωνίστηκε στο παρελθόν ο νυν τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης. Στο πρώτο παιχνίδι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί για να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα. Δίνουμε μάχη για να περάσουμε το Αλκαζάρ ως έδρα, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μιας και έχουμε δηλώσει το Πανθεσσαλικό. Ο κόσμος της Λάρισας θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν ενδιαφέροντα ευρωπαϊκό αγώνα μετά από πολλά χρόνια».

Γιώργος Δώνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς ήταν δεδομένο πως θα ήταν δύσκολη η κλήρωση. Οι εμπειρίες που πήρα στη Μπλάκμπερν με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και είμαι ευχαριστημένος που θα επιστρέψω ως αντίπαλος εκεί.»

Νίκος Νταμπίζας: «Νομίζω πως εδώ που φτάσαμε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο. Όσον αφορά για τον αντίπαλο έχω να πω πως είναι ένας αξιόπιστος αντίπαλος και θέλει μεγάλη προσοχή. Η κλήρωση είναι δύσκολη έτσι και αλλιώς και με όποια ομάδα και να πέφταμε θα ήταν το ίδιο. Η Μπλάκμπερν αγωνίζεται σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύω πως τα λόγια περισσεύουν
Εμείς είμαστε στο γκρουπ των αδυνάτων αλλά θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα ώστε να προκριθούμε στους ομίλους»

Ηλίας Κυριακίδης : «Θεωρώ την κλήρωση για εμάς αρκετά δύσκολη καθώς το πρωτάθλημα της Αγγλίας είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό και τα παιχνίδια που έχει η Μπλάκμπερν στα πόδια της σε σχέση με τα δικά μας είναι πολύ πιο δυνατά. Οποιαδήποτε αγγλική ομάδα και να μας τύχαινε θα ήταν το ίδιο δύσκολο. Ξέρουμε όμως από σήμερα το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας θα ψάχνει και θα μελετήσει τον αντίπαλο και θα πληροφορηθούμε και εμείς για το τι ακριβώς μας περιμένει.»

Ηλίας Κώτσιος: «Δύσκολη κλήρωση. Η Μπλάκμπερν είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ό,τι βγει. Με βάση τις ομάδες που υπήρχαν θα προτιμούσα μια εκ των Ρεν ή Μπράγκα».

Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο : «Η κλήρωση είναι μια χαρά. Είναι πολύ καλό για τη Λάρισα το ότι παίζει με τη Μπλάκμπερν από πολλές απόψεις. Κυρίως όμως επειδή ο προπονητής μας έχει παίξει εκαί και γνωρίζει πολύ καλά το στυλ , την ψυχολογία της ομάδας , το γήπεδο, τον κόσμο. Εγώ προσωπικά σαν παίκτης της Έβερτον έπαιξα αντίπαλος με τη Μπλάκμπερν και έβαλα δύο γκολ σε νικηφόρο για την ομάδα μου παιχνίδι.
Γιατί να μη κάνω το ίδιο και τώρα ;!!!!...»

Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ πιο εύκολη κλήρωση . Μάλλον είναι σημαδιακό το ότι ο προπονητής μας θα παίξει αντίπαλος στην παλιά του ομάδα και εννοώ θετικά σημαδιακό. Δε πρέπει να μας τρομάζει , ούτε να μας απογοητεύει κανένας αντίπαλος . Η Μπλάκμπερν είναι μια κλασσική Αγγλική ομάδα .Εμείς είμαστε οι κυπελλούχοι Ελλάδος όμως. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και το πιστεύω ότι θα περάσουμε. Υπάρχει το θετικό ότι εμείς δε θα έχουμε κανένα άγχος. Θα πάμε για ότι καλύτερο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: