Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ...

Μία μέρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο κύπελλο UEFA (14:00). Εκεί όπου Παναθηναϊκός, Αρης, Πανιώνιος, Λάρισα και ΑΕΚ, εφόσον δεν περάσει το εμπόδιο της Σεβίλλης, αναζητούν έναν αντίπαλο στα μέτρα τους. Οι 80 ομάδες χωρίστηκαν σε 8 γκρουπ, τα οποία αποτελούνται από πέντε ισχυρούς και πέντε αδύνατους.Οι... τυχεροί των 8 γκρουπ είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, βάσει των υποψήφιων αντιπάλων, να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε αυτή δηλαδή των ομίλων.

Η κυπελλούχος ΑΕΛ, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 19 χρόνια, εντάχθηκε στο 5ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγιαξ (Ολλανδία), Παλέρμο (Ιταλία), Μπλάκμπερν (Αγγλία), Ρεν (Γαλλία) και Μπράγκα (Πορτογαλία).

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί με μία εκ των Οντένσε (Δανία), Αρτμέντια (Σλοβακία), Ζυρίχη (Ελβετία), Ερτσίγεσπορ (Τουρκία) και Τάμπερε (Φινλανδία).

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Νυρεμβέργη (Γερμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και Ραμποτνίτσκι (Σκόπια).

Ο Αρης θα κληρωθεί μια εκ των Βασιλεία (Ελβετία), Σαραγόσα (Ισπανία), Αμβούργο (Γερμανία), Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) και Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Ο Πανιώνιος θα παίξει με μια εκ των Αλκμααρ (Ολλανδία), Αντερλεχτ (Βέλγιο), Σοσό (Γαλλία), Σαμπντόρια (Ιταλία) και Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: