Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ & ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στο "Τουρνουά Αλληλεγγύης" για την ενίσχυση των πυροπαθών, βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς αύριο το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, οι βυσσινί θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ σε 45λεπτα παιχνίδια. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Μπλακμπερν και παράλληλα να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις, μιας και υπάρχει διακοπή λόγω εθνικής ομάδας και εκλογών, ενώ αναβλήθηκε και το Σούπερ Καπ.

Ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκαλίτσιου, Αλεξάνδρου (υποχρεώσεις με τις εθνικές), Σαρμιέντο (συνεχίζει θεραπευτική αγωγή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αυχένα και Μπακαγιόκο (πήρε άδεια από την διοίκηση και πήγε στην Ιταλία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις). Επίσης απόντες από το τουρνουά θα είναι και οι ανέτοιμοι Χριστόπουλος και Μουνιόθ.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κοτσόλης, Κηπουρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενέτης, Φέρστερ, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Πούτας, Λαμπρόπουλος, Καλατζής, Κλέιτον, Πάρα και Κόζλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: