Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ...

Αν και είναι αρκετά νωρίς, πολλοί Λαρισαίοι φίλαθλοι έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται γι' αυτή την εκδρομή, ενώ και τα τουριστικά γραφεία της Λάρισας, αλλά και της Αθήνας ετοιμάζουν εκδρομικά πακέτα, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Ίγουντ Παρκ.

Σημαντικό ρόλο για τον ακριβή αριθμό των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στο Μπλάκμπερν, αναμφισβήτητα θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Σε περίπτωση που οι Κυπελλούχοι Ελλάδος καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν (νίκη ή ισοπαλία χωρίς τέρματα), τότε το ενδιαφέρον των Λαρισαίων θα είναι μεγάλο κι αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αντίθετα αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ευνοϊκά για την ΑΕΛ, τότε η κίνηση θα είναι αισθητά περιορισμένη.

Αναφορικά με το κόστος της εκδρομής στην Αγγλία σημαντικό ρόλο θα παίξει η διάρκεια του ταξιδιού, δηλαδή αν πρόκειται για τριήμερη, διήμερη ή αυθημερόν. Τα ταξιδιωτικά γραφεία της Λάρισας μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουν στους ενδιαφερόμενους το κόστος των πακέτων που ετοίμασαν, με αποτέλεσμα να αρχίσει και η κίνηση.

Με μια πρώτη εκτίμηση, τα χρήματα που απαιτούνται γι' αυτή την εκδρομή στην Αγγλία (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μετακινήσεις) ξεκινούν από 450 ευρώ κι ανάλογα με την διάρκεια της παραμονής το ποσό ανεβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: