Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ:"ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΧΑΡΕΣ..."

Η θέση του αριστερού μπακ στην Α.Ε.Λ. τα τελευταία χρόνια έχει το... «μόνιμο κάτοικό της», που είναι ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο παίκτης που αποτέλεσε έναν από τους «θεμέλιους λίθους» για να μπουν οι βάσεις της πρόκρισης για τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αφού στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη, με αντίπαλο την Μπλάκμπερν (2-0), ήταν από τους καλύτερους «βυσσινί». Ο κορυφαίος αριστερός μπακ της Α.Ε.Λ. τα τελευταία χρόνια, δεν διστάζει να μιλήσει στην «Ε» και να αποκαλύψει ότι περιμένει περισσότερες χαρές, επαγγελματικές αλλά και... οικογενειακές (η γυναίκα του Κατερίνα είναι έγκυος στον έβδομο μήνα και περιμένει να γεννήσει ένα κοριτσάκι).

Αρχίσαμε τη συζήτηση με τον Π. Κατσιαρό, που το 2007 θα μένει χαραγμένο στη μνήμη του για πάντα (στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας με την Α.Ε.Λ., δικαιώθηκε για χρέος 430.000 ευρώ του Άρη προς αυτόν, γίνεται πατέρας και έπεται συνέχεια... ) και το πρώτο που τον ρωτήσαμε είναι πώς βλέπει την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Μας είπε: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών είναι πολύ δύσκολο, γιατί φαίνεται ότι με το νέο προπονητή, τον Γκιγιέρμο Όγιος, άλλαξε φιλοσοφία. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Α.Ε.Κ. δυσκολεύτηκε στην έδρα της να τον κερδίσει. Εμείς, αν παρουσιαστούμε καλοί και παίξουμε αυτό που μπορούμε, τότε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τη νίκη».

Θα σας επηρεάσει το γεγονός ότι το Σάββατο παίζετε με τον Ατρόμητο και την Πέμπτη παίζετε ένα ιστορικό παιχνίδι με την Μπλάκμπερν;
«Μέχρι το Σάββατο το βράδυ το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είμαστε επαγγελματίες και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να οριοθετούνται οι στόχοι κάθε αγώνα».

Και μια και μιλήσαμε για την Μπλάκμπερν. Είστε έτοιμοι;
«Θα προτιμούσα να μιλούσαμε μετά το Σάββατο, αλλά αφού επιμένετε θα πω το εξής: Γνωρίζουμε ότι στο παιχνίδι που θα γίνει στην Αγγλία έχουμε μία ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Μια ομάδα που πριν τέσσερα χρόνια ήταν στη Β’ Εθνική κατηγορία, τώρα βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο.
Έχω κατακτήσει κύπελλο με την Α.Ε.Λ., έχω παίξει τέτοιο τελικό, αλλά τέτοια διάθεση για μια επιτυχία, όπως η πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δεν έχω νιώσει ποτέ. Είναι ένα όνειρο για μας η πρόκριση στους ομίλους, αλλά το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, αφού κάθε αγγλική ομάδα στην έδρα της παίζει καλά».

Η ομάδα φέτος είναι καλύτερη από πέρυσι;
«Αυτό θα το δούμε στο τέλος της σεζόν. Θα μετρήσουν τα αποτελέσματα, η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και η πορεία μας στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι φέτος παίζουμε σε τρία ταμπλό».

Η μεταγραφή Μπακαγιόκο εξελίσσεται σε μεταγραφή - γκολ για την Α.Ε.Λ. ...
«Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη απ’ αυτούς που αποκτήσαμε φέτος. Όλα τα παιδιά που ήρθαν, αυτοί που έπαιξαν αλλά και αυτοί που δεν έπαιξαν, είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες».

Και οι προσωπικοί σου στόχοι...
«Να είμαι υγιής, να προσφέρω στην ομάδα, αλλά και να ζήσω περισσότερες χαρές. Επαγγελματικές με την Α.Ε.Λ., αλλά και οικογενειακές, γιατί πιστεύω ότι η οικογενειακή ευτυχία πάντα βοηθάει να υπάρχει και επαγγελματική επιτυχία».

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: