Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: "Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ"

Κώστας Πιλαφίδης: "Με την ευκαιρία που το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα να πω ότι ο κόσμος είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα τοπικό ντέρμπι. Είδαμε ένα παιχνίδι σε άψογες συνθήκες κάτι που αποτελεί ένα καλό παράδειγμα, το οποίο πάει παντού. Η πόλη της Λάρισας έστειλε ένα μήνυμα. Αγωνιστικά να τονίσω πως ήταν μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο κι αυτό κάνει σημαντικότερη την επιτυχία μας. Είχαμε κακές επιστροφές και χάσαμε ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι και πήραμε τη νίκη στο τέλος".


Γιώργος Μπαρτζώκας
: "Να ξεκινήσω λέγοντας ότι θα πρέπει να αναλύσω το παιχνίδι σε δύο κομμάτια: στο τι έγινε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια. Για πριν το παιχνίδι είναι δύσκολο να προετοιμάζεσαι με ένα συγκεκριμένο ρόστερ και αυτό να διαφοροποιείται την τελευταία στιγμή, καθώς μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Τόμας και το γεγονός αυτό μας χάλασε το μυαλό. Αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή, ήταν καταπληκτικός ο Κις και πολύ καλός ο Παπανικολόπουλος ενώ η περιφέρεια τους είχε ρυθμό. Εμείς παίξαμε κακή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, αλλά ήμασταν λίγοι, όχι ποιοτικά αλλά αριθμητικά".

Βασίλης Αγγελακόπουλος: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Περίμενα στο τέλος ότι θα γίνει ντέρμπι. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη. Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας, διότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου κι εύχομαι καλή πορεία στην συνέχεια".

Μάριος Μπατής: "Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ζημιά έγινε στο πρώτο όταν δεν είχαμε τη συγκέντρωση και το πάθος. Στο τέλος όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ήμασταν άστοχοι στις βολές. Τώρα θέλουμε να ρεφάρουμε με μια εκτός έδρας νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: