Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: "ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ..."

Η «καρδιά» της Λάρισας μπορεί να χτυπάει -σε μειωμένους ρυθμούς, ελέω πρωταθλήματος- για τον αποψινό αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο, με αγωνία αναμένονται οι τοποθετήσεις του Κώστα Πηλαδάκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, ζήτησε να κληθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας αρχής, στο αυριανό Δ.Σ., προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που είχε κάνει εις βάρος του Ατρομήτου. Το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» επικοινώνησε με τον Κ. Πηλαδάκη, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο ζήτημα, απλά ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται με το ένα... πόδι εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου. «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα. Ωστόσο, δεν ξέρω ποια θα είναι η διάρκειά μου στον χώρο. Εχω κουραστεί...», επεσήμανε με νόημα...

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το Σούπερ Καπ ολοκληρώθηκε χθες το πρωί, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου. Χαρακτηριστικό ήταν το βαρύ κλίμα στις τάξεις της ομάδας, απόρροια της κακής πορείας στο πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Δώνη να αποφεύγει να μιλήσει στους παίκτες. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Δημήτρης Γκίκας. Ο 23χρονος χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα (ακολουθεί θεραπεία) και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Οσον αφορά τα εισιτήρια του Σούπερ Καπ, η κίνηση δεν είναι μεγάλη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θέλησαν να πάρουν εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: