Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κηπουρός: Από τους διακριθέντες της Λάρισας στο παιχνίδι. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, ενώ είχε καλές επεμβάσεις, με κορυφαίες αυτή απέναντι στο Κωνσταντίνου στο πρώτο μέρος αλλά και σε επικίνδυνα σουτ των «ερυθρολεύκων» στο δεύτερο.

Πάρα: Ωσεί παρών στο παιχνίδι ο Αργεντίνος, δεν βοήθησε καθόλου και δεν απείλησε την εστία του Ολυμπιακού.

Λαμπρόπουλος: Ιδιαίτερα κινητικός αλλά έλειπε η ουσία από το παιχνίδι του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Φέρστερ: Αρκετά προβλήματα για τον Γερμανό αμυντικό, ο οποίος έχανε σε πολλές φάσεις τον Μήτρογλου. Στην φάση του γκολ, έχασε την κεφαλιά και τον προσωπικό αντίπαλο, φέρνοντας σημαντική ευθύνη.

Βεργώνης: Σε μέτρια επίπεδα η απόδοση του, δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Βενέτης: Η Λάρισα αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους επιθετικούς των πρωταθλητών, ωστόσο ο Θεσσαλός αμυντικός πάλεψε και είχε κάποιες καλές επεμβάσεις. Πάντως, η συνεργασία του με τον Φέρστερ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Μπουκουβάλας: Έπαιξε στα δεξιά και αντιμετώπισε αρκετούς πονοκεφάλους από τον Σοϊλέδη. Επιθετικά δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Μπαχράμης: Ήταν πολύ καλός στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του και δίκαια αντικαταστάθηκε. Ήταν μοιραίος παίκτης για τους Θεσσαλούς, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει από τα τρία μέτρα τον εξουδετερωμένο Σηφάκη στην φάση του πρώτου μέρους.

Ιγκλέσιας: Έδωσε αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου ο Αργεντίνος μέσος, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

Κατσιαρός: Σε ρηχά νερά ο αριστερός μπακ των Θεσσαλών. Δεν είχε πολλές προωθήσεις, αλλά ούτε και είχε σημαντικά προβλήματα αμυντικά.

Κόσλεϊ: Απουσία από το γήπεδο πήρε ο Σλοβάκος. Ο Δώνης θα περίμενε πολλά περισσότερα από τον έμπειρο επιθετικό αλλά δεν τα βρήκε. Ουσιαστικά, δεν απείλησε την εστία του Σηφάκη εκτός από μία μόνο φορά.

Αλεξάνδρου: Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε με την ταχύτητα του να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ήταν αρκετά μόνος χωρίς να φανεί ιδιαίτερα.

Κυριακίδης: Συμμάζεψε κάπως το κέντρο της ομάδας του, αλλά και πάλι δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση του.

Μουνιόθ: Μπήκε στο 57’ στην θέση του Μπαχράμη, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: