Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

ΜΠΕΝΤΛΕΙ: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΕΛ"

Αν μη τι άλλο, η αυτοπεποίθηση δεν λείπει από τους παίκτες της Μπλάκμπερν. Ο Ντέιβιντ Μπέντλεϊ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα στον Βόλο και να προκριθεί στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA απέναντι στη Λάρισα.

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό στον αγώνα της Πέμπτης στο «Ίγουντ Παρκ» είναι, όπως τόνισε ο 23χρονος επιθετικός των «ρόβερς», να αποδώσει η ομάδα του σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

«Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που αγωνιστήκαμε στον πρώτο αγώνα. Δείξαμε μόνο το 10% των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Προερχόμασταν από ένα αήττητο σερί 15 αγώνων και πραγματοποιήσαμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση, πράγμα που συμβαίνει ορισμένες φορές. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουμε. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο και το σκορ είναι 2-0. Έχουμε μπροστά μας 90 λεπτά για να το ανατρέψουμε. Δεν πιστεύω πως το σκορ του πρώτου αγώνα καθιστά απαγορευτική την ανατροπή του.

Δεν νομίζω πως θα είναι πρόβλημα με τους παίκτες που έχουμε, τις δημιουργικές τους ικανότητες και την εκτελεστική τους δεινότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποδώσουμε σύμφωνα με την αξία μας. Με λίγη τύχη, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές μας, θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Άγγλος στράικερ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

die ausgeprägteren Felsen am Strassenrand bestärkten diese Wahrnehmung

sighberdude