Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ"

Δύναμη στη δύναμη της Μπλάκμπερν, συγκέντρωση και προσπάθεια για γκολ. Αυτό είναι το τρίπτυχο, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, στο οποίο θα στηριχθεί η Λάρισα για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Μπλάκμπερν. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε «πρόκληση» τον αγώνα της Πέμπτης (4/10, 22:00 ΝΕΤ) στο «Ιγουντ Παρκ» και ξεκαθάρισε ότι η Μπλάκμπερν παραμένει το φαβορί, παρά το 2-0 των «βυσσινί» στο πρώτο παιχνίδι.

«Οι παίκτες μου έχουν την ψυχολογία που χρειάζεται. Το παιχνίδι είναι μεγάλη πρόκληση και δίνουμε υπόσχεση ότι όταν τελειώσει θα έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό. Όταν έγινε η κλήρωση, όλοι μας έδιναν λίγες πιθανότητες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για να κοντράρουμε τους Άγγλους. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά το πιστεύαμε εμείς», τόνισε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Ιγουντ Παρκ».

Ο 37χρονος τεχνικός ανέπτυξε τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει τον αγώνα ρεβάνς: «Η Μπλάκμπερν εξακολουθεί να είναι το φαβορί, αλλά πλέον έχουμε και εμείς πιθανότητες πρόκρισης. Δεν πρέπει να αγωνιστούμε με γνώμονα τη διατήρηση το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, αλλά να παίξουμε αυτό που έχουμε μάθει από την αρχή της χρονιάς. Η αυριανή αναμέτρηση είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στον ανασταλτικό τομέα και όταν κερδίζουμε την μπάλα να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ. Σεβόμαστε την Μπλάκμπερν, γνωρίζουμε ότι παίζει κυρίως με τη δύναμη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς».

Ο Γιώργος Δώνης έχει αγωνιστεί στην Μπλάκμπερν και δεν έκρυψε τα ιδιαίτερα συναισθήματα που νιώθει για την αναμέτρηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σ’ αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος της Μπλάκμπερν και βλέπω φίλους από τα παλιά. Όταν έγινε η κλήρωση περίμενα με ανυπομονησία αυτή την αναμέτρηση, όχι μόνο από την αγωνιστική πλευρά, αλλά και από την προσωπική μου πορεία σε αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: