Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ "THE OFFICIAL"

Το 15ο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 23 Οκτωβρίου με πλούσια θέματα και δώρο την αφίσα της ΑΕΛ 2007-08.

Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο: Το «μαύρο διαμάντι» της ΑΕΛ αποκαλύπτεται στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ μιλάει για το προαίσθημα που έχει για την αναμέτρηση με την Έβερτον, εξηγεί τι είναι αυτό που τον έφερε στη Λάρισα και το ονειρεύεται να πετύχει με την ΑΕΛ και μας καλεί στο δικό του μεγάλο ευρωπαϊκό πάρτι.

Αφιέρωμα -We want it all and we want it NOW!: Η μεγάλη πρόκριση της ΑΕΛ επί της Μπλάκμπερν μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “The Official”. Ένα πλούσιο λεύκωμα 34 σελίδων που καταγράφει βήμα-βήμα την πορεία της ομάδας από τον θρίαμβο του Πανθεσσαλικού στο έπος του Ίγουντ Παρκ.

…και σούπερ παρουσίαση των τεσσάρων αντιπάλων της ΑΕΛ στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Ο Φάνης Γκέκας αναλύει τη Νυρεμβέργη, ο Γιάννης Αναστασίου «ακτινογραφεί» την Αλκμάαρ, ο Όλεγκ Προτάσοφ δίνει την εικόνα της Ζενίτ και ο Γιώργος Σαμαράς μιλά για την Έβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: