Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

ΣΑΝ... ΦΙΛΙΚΟ

Οπως αποδείχθηκε στην πράξη, δεν ήταν μόνο οι δύο φιναλίστ που αντιμετώπισαν... χαλαρά τον αγώνα, αλλά και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, αφού η εικόνα που παρουσίαζαν οι εξέδρες του φαληρικού γηπέδου κάθε άλλο παρά ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Λίγος κόσμος πήρε την απόφαση να πάει στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. 150 ήταν οι φίλαθλοι της θεσσαλικής ομάδας που πήγαν στο γήπεδο, ενώ από την άλλη πλευρά οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έδωσαν σε έναν ακόμα αγώνα δυναμικό «παρών». Στο «πέταλο» μάλιστα των φανατικών οπαδών της ομάδας του λιμανιού υπήρχε και πανό των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, όπως σε όλα σχεδόν τα ματς του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους της Λάρισας, οι οργανωμένοι οπαδοί των «βυσσινί» δεν συμφωνούσαν με τη διεξαγωγή του τελικού στο Καραϊσκάκη και σε συνδυασμό με την υποβάθμιση όπως υποστήριζαν του θεσμού από τη διοργανώτρια αρχή, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν από τη Λάρισα στην Αθήνα για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Η ουσία είναι ότι τέλη Οκτώβρη που διεξήχθη το ματς θα έπρεπε όλοι να περιμένουν ότι τόσο οι Ολυμπιακός και Λάρισα όσο και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, δεν θα έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, και στην αναγγελία των συνθέσεων των δύο φιναλίστ, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκαν οι ύμνοι της Λάρισας (πρώτα) και του Ολυμπιακού.

Ενταση...

Ενταση δημιουργήθηκε μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από τη θύρα 20. Περιμετρικά βρίσκονταν μερικές εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν στην είσοδο της θύρας την παρουσία λιγοστών φίλων της ΑΕΛ ξεκίνησαν την... ανταλλαγή συνθημάτων, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν «παρατράγουδα».

Προπόνηση με Αγγελίνα

Υπό τις οδηγίες του Μάκη Αγγελίνα προπονήθηκαν χθες το πρωί στη Λάρισα οι βασικοί, τους οποίους ο Δώνης ξεκουράζει για το ματς με την Ξάνθη και όσοι παίκτες της ΑΕΛ είχαν μείνει εκτός αποστολής για το Σούπερ Καπ. Ακολούθως ο βοηθός προπονητή των «βυσσινί» ταξίδεψε στην Αθήνα για να είναι παρών στον βραδινό αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: