Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Λάρισας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Αλκαζάρ.

Ο Γιώργος Δώνης ευτύχησε να δει τον Παναγιώτη Κατσιαρό να συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή των Κυπελλούχων για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός του Κατσιαρού είναι: Κηπουρός, Κοτσόλης, Κώτσιος, Φέρστερ, Νταμπίζας, Μπουκουβάλας, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Γκίκας,Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Πάρα, Κλέιτον, Αλεξάνδρου, Κόζλεϊ, Μπακαγιόκο.

Επίσης αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα πρέπει να επισημανθεί πως η διάθεσή τους συνεχίζεται κανονικά ενώ το Vissini Store θα παραμείνει ανοικτό για τη διάθεση εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, εκτάκτως και το πρωί της Κυριακής 25/11 από τις 10π.μ. έως τις 3μ.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρα 3 – Stergiaki Travel: 60 ευρώ
Θύρα 2 - Storismenos: 30 ευρώ
Θύρα 4 - Ηλεκτρόραμα: 30 ευρώ
Θύρα 10Α-10Β - Wind: 23 ευρώ
Θύρες 6-7: 18 ευρώ

Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 10 ευρώ. Τα εισιτήρια αφορούν σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό. Τέλος, για λόγους ασφαλείας στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό η παιδική κερκίδα Goodys θα λειτουργήσει σε τμήμα της Θύρας 4 - Ηλεκτρόραμα του Σταδίου Αλκαζάρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: