Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΟΙ: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...

Νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό πέτυχε στα Δένδρα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ, που επέκτεινε το αήττητο σερί της για 5 αγώνες και αναρριχήθηκε ακόψη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Superleague. Οι «βυσσινί» του Κώστα Κατσάρα χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά παίζοντας έξυπνα και πειθαρχημένα δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή τους και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το 1-0 για την ΑΕΛ έγινε στο 19ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Καρατέεφ και αναταραχή στα καρέ των «πρασίνων» η μπάλα στρώθηκε στον Μάγγο και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε με τη συμπλήρωση του 45ου λεπτού μετά από καταπληκτικό τρίγωνα Μάγγου-Καραγιάννη-Μπανούση και ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου που κέρδισε στο σπριντ τους κεντρικούς αμυντικούς του Παναθηναϊκού και βρέθηκε τετ-ατετ με τον Παπαδόπουλο. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν ένα μακρινό σουτ του Νικολέτου στο 21ο λεπτό που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «πράσινοι» προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να αλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά οι Νέοι της ΑΕΛ ήταν αυτοί που παρέμεναν μονίμως απειλητικοί για την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 50ο και στο 57ο λεπτό μάλιστα είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς. Στην πρώτη ο Λύτρας και ο Μάγγος έπαιξαν το ένα-δύο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά η κοντινή προβολή του τελευταίου πέρασε άουτ, ενώ στη δεύτερη, σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λύτρας καταρχήν με κεφαλιά και ο Μάγγος με τον Μπανούση κατόπιν με πλασέ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο. Αντ αυτού ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μείωσε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ στην κίνηση από τον Κατσίκη μετά από σέντρα του Νικολέτου. Δεν μπόρεσε, όμως, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, τη στιγμή που η ΑΕΛ είχε ακόμη μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Σπανού στο 67ο λεπτό.

ΑΕΛ: Mπαϊμάκης, Καρατέεβ, Όντος, Μπουρουζίκας (89 Νόνης), Πολύζος, Μάγγος, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης (79 Τηλιόπουλος), Μπανούσης (63 Σπανός), Λύτρας (76 Σπυρόπουλος), Ζάγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: