Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΤΒΟΚΑΑΤ: "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντικ Αντβοκαατ, ήταν απόλυτα σαφής: «Πρώτος στόχος μας είναι να γίνουμε πρωταθλητές Ρωσίας και μετά να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA».

Αυτή ήταν η τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, όταν ρωτήθηκε για το ματς-σταθμό που δίνει η ομάδα του την Κυριακή, εναντίον της Σατούρν. Με νίκη η Ζενίτ κατακτά το πρωτάθλημα Ρωσίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και για δεύτερη μετά το 1984, επί Σοβιετικής Ενωσης.

«Πράγματι, την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, που θα είναι σημείο αναφοράς στην ιστορία του συλλόγου μας. Θα σκεφτούμε πολύ για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξουμε την ομάδα στον αυριανό αγώνα, αφού αυτό που θέλουμε πιο πολύ είναι ο τίτλος στη Ρωσία» είπε ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε: «Ομως, θα διεκδικήσουμε τη νίκη και αύριο, όπως άλλωστε και η Λάρισα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς. Γνωρίζουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Αυτήν που πριν από λίγο καιρό απέκλεισε τη Μπλάκμπερν. Θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Οσο για το αήττητο της έδρας που διατηρεί η Λάρισα στην ευρωπαϊκή της ιστορία, ο 60χρονος Αντβοκαατ είπε: «Κάθε ομάδα στην έδρα της δείχνει άλλον χαρακτήρα και παρουσιάζει άλλες δυνατότητες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: