Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ:Η ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ...

Με μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Ο Κώστας Πιλαφίδης αναγνωρίζει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού μιας και οι «ολυμπιονίκες» έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και θεωρεί σαν κλειδί της αναμέτρησης την αμυντική λειτουργία της ομάδας του αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.

«Ο Πανελλήνιος μετρά μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ μεγάλο βάθος και φυσικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με διάθεση και αγωνιστικότητα δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αμυντικό τομέα, διότι μόνο έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ δυνατοί. Το κλειδί θεωρώ είναι να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, διότι ο Πανελλήνιος είναι μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό»., ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ στα τελευταία ματς διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες, επισημαίνει:
«Η ομάδα μας έχασε στα τελευταία δύο παιχνίδια από πολύ δυνατούς αντιπάλους που έχουν μεγάλα μπάτζετ και πολύ καλά ρόστερ. Στην ΑΕΛ υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως μπορεί η ομάδα να κερδίζει και δύσκολα παιχνίδια, αρκεί να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Έτσι όπως πήγαν αυτά τα ματς αν μη τι άλλο αυτό προκύπτει, ότι δηλαδή η ομάδα μας μπορεί να βγει νικήτρια, αρκεί να το πιστέψουν όλοι. Άλλωστε τις ομάδες δεν τις κάνουν τα μεγάλα συμβόλαια, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: