Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ....

Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια και αφού με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στη Λάρισα, συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο χαιρετήθηκε. Λίγο αργότερα δήλωνε πως η Λάρισα άξιζε τη νίκη και την αφιέρωνε στον κόσμο. Ο λόγος για τον Φακούντο Μανουέλ Πάρα, το σκόρερ του γκολ που έδωσε νίκη στην ΑΕΛ έπειτα από 100 ημέρες.

Φακούντο Πάρα:
«Είμαι χαρούμενος που με το δικό μου γκολ κέρδισε η ομάδα μου» τόνισε για να προσθέσει: «Ευτυχώς η τύχη δεν μας ξέχασε και έστω και στο φινάλε πήραμε τη νίκη, την οποία πανηγυρίσαμε έξαλλα, αφού είχαμε μεγάλη αγωνία να την κατακτήσουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων».

Σίλβα Κλέιτον:
«Στο ποδόσφαιρο όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα τα γκολ χάνονται» είπε ο Κλέιτον, ο παίκτης της Λάρισας που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 90. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πρόσθεσε πως η νίκη της Λάρισας ήταν πολύ σημαντική.

Ηλίας Κώτσιος:
«Ευτυχώς αυτήν τη φορά ήμασταν τυχεροί» είπε ο αμυντικός της ΑΕΛ και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε πολύ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό φάνηκε γιατί παλέψαμε το ματς μέχρι την τελευταία φάση για να πάρουμε τη νίκη και δικαιωθήκαμε. Δεν τα παρατήσαμε ούτε με την ευκαιρία του Κλέιτον».

Γιώργος Γκαλίτσιος:
«Πρόκειται για νίκη ψυχολογίας και δείγμα του ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για την ομάδα μας»

Ηλίας Κυριακίδης:
«Εχω μια απορία μετά το σημερινό παιχνίδι, αν πρέπει να παίζουμε καλά και να μην κερδίζουμε ή το αντίστροφο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: